Connect with us
Noi probleme la Exatlon pentru Faimoși. Ce a pățit Giani Kiriță

TV

Noi probleme la Exatlon pentru Faimoși. Ce a pățit Giani Kiriță

Faimoșii nu au scăpat de probleme, iar în ediția din 18 aprilie de la Exatlon a ieșit la iveală faptul că Giani Kiriță nu trece prin cele mai bune momente.

Războinicii i-au învins încă o dată pe Faimoși și au obținut o plecare la Santo Domingo. Cei în roșu au pierdut cu 8-10, după ce cu o zi înainte pierduseră imunitatea și rataseră șansa de a sta în casă.

După joc, Giani Kiriță a dezăluit că are probleme medicale din ce în ce mai accentuate.

„Din păcate mă frământă foarte multe încă de ieri. Astăzi la prima probă pe care am avut-o durerile la spate au început să apară din nou. Toate adunate m-au făcut să cad puțin, să mă gândesc la foarte multe.

„Într-adevăr, e un moment greu pentru mine, aceste dureri nu îmi dau pace, o data la 3 zile vin, le simt că un cuțit în spate și mă simt neputincios. Nu am putut să îmi ajut echipa și efectiv rămâi stană de piatră, mai ales când și pierzi. Nu cred că mai e ceva de spus”, a spus Giani Kiriță.

Giani Kiriță, în conflict cu Diana Belbiță

Giani Kiriță și Diana Belbiță păreau că se înțeleg foarte bine, dar totul s-a schimbat. Tensiunile între cei doi au început încă de la un joc din urmă cu mai bine de o săptămână, când dinamovistul i-a reproșat acesteia o greșeală dintr-un joc.

Momente de tensiune la Exatlon! Giani a urlat la Diana Belbiță. Ce au făcut fanii după ce au văzut imaginile

Apoi, lucrurile s-au înrăutățit după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate, iar Belbiță a fost nominalizată. Ea a reproșat faptul că a fost nedreptățită.

La Arenă, Giani și Diana și-au aruncat vorbe dure.

„De asta sunt dezamăgită mai mult. Pe Giani l-am crezut mereu lângă mine. L-am considerat pe Giani din familie. Eu o să-l susțin pe Giani în continuare.

Diana Belbiță, eliminată de la Exatlon. Faimoșii au pierdut un membru

Fiind în echipa mea îmi doresc să aducă puncte, însă zilele astea nu am mai vorbit. Doar cu Vladimir am schimbat câteva vorbe. Am evitat orice discuție cu băieții”, a mai spus Belbită.

„Aceeași poziție, același zâmbet puțin fals. De asta am decis să mă îndepărtez. Ea a fost cea pe care am susținut-o cel mai mult dintre fete. Diana rămâne aceeași fată, însă atât.

Să joci un teatru atât de ieftin. Atât. Eu nu am venit aici să cresc copii. Eu nu vreau să mai am lângă mine cu copil neascultător”, a spus Giani Kiriță.

1 Comment

1 Comment

  1. Radu Humor

    2018-04-19T19:44:38+03:00 at 19:44

    Belbiţă primeşte plata pentru atitudinea ei insultătoare şi zeflemitoare la adresa Războinicilor, pentru faptul că i-a ţinut hangul lui Chiruţă care s-a comportat ca un mojic, nu ca un sportiv în această competiţie sportivă ! Pun pariu că atunci când va fi nominalizat Giani, chair dacă ar fi împreună cu unul de valoarea lui Oltin, sau a Geaninei, va părăsi competiţia urgent, cu coada între picioare, ca orice javră, nu ca un „câine roşu” ( pe care l-a făcut de râs cu comportamentul lui de mahalagiu sadea !) .
    P.S.
    Singurul care va avea curajul să-l propună pare a fi Valentin şi în mai mică măsură Vladimir, care nici nu-şi dă seama cît a pierdut acompaniindu-l, ba chiar încurajându-l pe unul ca Giani să insulte birjăreşte !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top