Connect with us
eliminare exatlon

TV

Prima eliminare de la Exatlon, în ediția de marți

In cea de-a cincea editie a reality show-ului “Exatlon”, difuzata aseara la Kanal D, batalia a fost stransa intre cele doua echipe care si-au disputat locul fruntas in competitie.

Multa tensiune, adrenalina, nervi intinsi la maximum si acccidentari, de toate acestea s-au lovit cei douazeci de concurenti de la “Exatlon”, care au dat totul aseara in Arena pentru a putea fi salvati de la propunerile pentru eliminarea din concurs.

A fost o lupta care a tinut cu sufletul la gura milioane de romani, cu atat mai mult cu cat diferenta dintre cele doua tabere, Echipa Razboinicilor si Echipa Faimosilor, nu era mai mare de un punct dupa fiecare etapa.

Duelul intre acestia a fost inevitabil aseara, astfel ca proba de baraj decisiv, in urma careia s-a aflat cine va fi echipa care trece la proba urmatoare pentru demararea procesului de nominalizare a celor trei concurenti propusi spre eliminare, s-a dat intre Giana Kirita & Anca Surdu (Echipa Faimosilor) si Alina & Bogdan (Echipa Razboinicilor).

Proba de departajare a culminat cu infrangerea la mustata a Razboinicilor si pierderea imunitatii in fata eliminarilor.

Ionut, Rafaela si Radu au fost cei trei concurenti din Echipa Razboinicilor care au fost nominalizati de catre colegi si au fost propusi spre eliminare.

Cei trei mai au o sansa de a fi salvati de public.

Telespectatorii si-au votat aseara, timp de o ora, concurentul favorit, urmand ca acel concurent dintre cei propusi spre eliminare, care a intrunit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor, sa paraseasca competitia.

Datorita faptului ca Anca a fost concurenta cu cel mai mare punctaj de pana acum din competitie, aceasta a fost protejata si l-a nominalizat pe Ionut, care a intrat automat in topul propus spre eliminare.

De asemenea, si Stefan, cel care a castigat proba individuala de indemanare si stapanire de sine de ieri, si-a castigat si el imunitatea in prima etapa a eliminarii

Si  l-a propus la randu-i, pe Radu, care a intrat la duelul eliminarilor, alaturi de Rafaela, cea de-a treia, cea care a primit cele mai multe nominalizari de a iesi din competitie.

Competitia “Exatlon” continua astazi si maine, de la ora 20:00, la Kanal D! In aceasta seara, concurentii continua competitia la cote de intensitate maxima, urmand ca in editia de marti, difuzata la aceeasi ora, cei din fata micilor ecrane sa afle cine va fi prima persoana care va parasi definitiv concursul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top