Connect with us
Pro TV va difuza un nou sezon al emisiunii ”Romania, te iubesc!”, din 11 septembrie

TV

Pro TV va difuza un nou sezon al emisiunii ”Romania, te iubesc!”, din 11 septembrie

Televiziunea Pro TV va difuza un nou sezon al emisiunii de reportaje ”Romania, te iubesc!”, prezentata de Cristian Leonte, din 11 septembrie, în fiecare duminica, de la ora 18.00, anunta News.ro

În materialele noului sezon se vor regasi ”situatii absurde, personaje incredibile care se joaca cu vietile altora si investitii fara cap”, potrivit Pro TV.

”Ca de fiecare data, corespondentii «Romania, te iubesc!» încearca sa identifice acele puncte sensibile, care, odata atinse, genereaza un tavalug de actiuni ce duc, de cele mai multe ori, la rezolvarea problemelor. Eforturile echipei se concentreaza pe dezvaluirea problemelor care ajung sa cuprinda toata tara, pentru simplul motiv ca sunt raspandite de un sistem ce pare ca lucreaza mai mult împotriva omului de rand”, au transmis reprezentantii Pro TV, conform News.ro.

In noul sezon, ”Romania, te iubesc!” va prezenta si exemple de oameni ce îsi dedica viata pentru a lupta contra sistemului defectuos si demonstreaza prin ambitie ca se pot face lucruri frumoase, alegand calea cea dreapta, fara a scurta drumul prin spagi.

Pregatirea pentru noul sezon a presupus pentru corespondentii emisiunii o vara întreaga de documentare, calatorii si întalniri cu personaje din toata tara: de la romanul simplu care nu întelege de ce statul nu îl ajuta sa îsi urneasca mica afacere, la pacientul derutat care nu mai stie încotro sa ceara ajutor în cazul în care se îmbolnaveste si pana la personaje controversate, aflate în pozitii de conducere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top