Connect with us
Probleme pentru Iulian Pîtea înainte de semifinala Exatlon

TV

Probleme pentru Iulian Pîtea înainte de semifinala Exatlon

Iulian Pîtea a reușit să își asigure locul în semifinala Exatlon, dar Războinicul nu se simte în cea mai bună formă.

Iulian se declară foarte obosit după atâta timp petrecut în Republica Dominicană și spune că are nevoie de odihnă. Duminică, are loc finala competiției.

”Oboseala psihică eu am simțit-o și la jocul de azi. Oboseala fizică am simțit-o și la jocul de azi, m-am lovit și la unghie, m-am și enervat, am și înjurat, am și trântit, am și pierdut..”, a spus Iulian Pîtea.

Iulian și Mădălina Predoi s-au calificat în semifinala Exatlon. Ceilalți concurenți (3 băieți și 3 fete) vor lupta azi pentru a-și asigura un loc în penultima fază a competiției.

Ionuț Jaguarul a mărturisit că este dezamăgit de fetțele din echipa sa pentru că nu au reușit să câștige în față Mădălinei Predoi:

”Cosmin, o zi pe jumătate bună. Jumătatea cealaltă e bună că unul dinrte băieți, din echipa mea, s-a calificat. La fețe, sunt puțin dezamăgit de ele. Erau trei fețe care au concurat împotriva unei singure persoane.

Îmi pare rău că i-au dat satisfacția de a se bucura Mădălinei și nu mi-aș fi dorit să se ajungă să fie duelul între cele 3 din această echipa’‘, a spus Ionuț.

Ce se întâmplă cu relația dintre Iulian Pîtea și Ana de la Exatlon Mexic

Ana Laura Gonzalez a fost eliminată de la Exatlon Mexico în urmă cu puțin timp. Frumoasa sportivă s-a întors în Mexic în urmă cu puțin timp și a fost copleșită de mesajele și de urările primite din partea fanilor.

Se pare că Ana are foarte mulți susținători care și-ar fi dorit că ea să ajungă în Marea Finală. De asemenea, mulți au început să o susțină după ce au văzut frumoasa poveste de dragoste care s-a înfiripat între ea și Iulian Pîtea.

Ana poartă brățara pe care i-a dăruit-o Iulian, pe post de colier. Ea a mărturisit că acest obiect este foarte special pentru ea și că a mai primit de la acesta și o scrisoare.

‘‘Pe acesta mi l-a dăruit Iulian împreună cu o scrisoare, și are pe el un lemn care se găsește în microfoanele de la vilă”, a spus Ana Laura Gonzalez.

Citește și: Exatlon – Ceartă între Ionuț și Mădălina. S-au aruncat vorbe grele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top