Rareș Bogdan iese la atac: „PSD strânge semnături pentru a mă interzice!”

Rareș Bogdan acuză PSD că vrea să închidă Realitatea TV și face referire la un document al liderului PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, care cere liderilor de organizații locale semnături pentru sancționarea prezentatorului și a unor posturi de televiziune care îl critică pe Liviu Dragnea.

„PSD strânge în mod OFICIAL semnături pentru a închide Realitatea TV şi pentru a mă interzice pe mine să apar pe TV, cu nume şi prenume, în clar! Oamenii ăştia chiar nu înteleg DEMOCRAŢIA,” a postat Rareş Bogdan pe contul său de facebook.

Furia realizatorului s-a declaşat în urma dezvăluirilor făcute de anchetedehunedoara.ro, care publică, în fascimil, adresa trimsă de liderul PSD Hunedoara Lazrenţiu Nistor, pe 14 septembrie, tuturor liderilor de organizaţii locale.

” În conformitate cu principale activităţi aprobate de conducerea PSD, vă solicităm ca până în  data de 18 septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail tabele completate conform anexei cu cel puţin 100 de semnături (…)

Pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea „şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”scre în adresa transmisă de preşedintele PSD Hunedoara.

Rareș Bogdan s-a dezlănuțuit apoi la adresa PSD, tot pe contul său de Facebook.

„Ordinul PSD de strângere de semnături pentru înfierarea mea și a Realității TV, vinovați de criticarea Sefului reprezintă cea mai clară dovadă că „liderii” din jurul lui Liviu Dragnea, stăpânii celui mai mare partid din România, împart un singur neuron.

Plin de mânie proletară, cu personalitate, cu mustață, dar unul singur.

PSD tocmai a ieșit de sub radar și și-a luminat fața, fiind vizibil pe tot globul. Ce a reușit să transmită? Că România reprezintă un risc. Și nu știu câți parteneri sunt dispuși să și-l asume.

Ce-i mai trebuia PSD pentru victimizarea totală în fața imbecililor? Un dușman de clasă. L-a identificat. De acum vor apărea în „Scânteia” noi instrucțiuni pentru demascarea tentativelor mele de a-l mânji pe Conducător?

Vă dați seama unde a ajuns România? Vă dați seama cine a înhățat-o?

Vă dați seama ce psihic de stahanovist are un individ care dă ordin de strângere de semnături împotriva unui ziarist în România anului 2018, membră UE, membră NATO? 

Ce urmează, domnule Dragnea? Să puneți camere video în dormitoarele activiștilor, să monitorizați dacă dimineață, fix la ora 5, s-au trezit și au transmis la partid un sms cu felicitări pentru succesul în lupta de clasă?”, a mai scris prezentatorul.

Citește și: Vine sfârșitul pentru Realitatea TV? Anunțul lui Cozmin Gușă

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 19 sept.. 2018
Scris de , în TV
Comentarii 25
 1. dinu , 9 decembrie 2018 la 14:17

  Personal consider că o astfel de interdicție ar trebui semnată de majoritatea românilor de bună credință! Păi stimabile , așa zis jurnalist, nu așa se face meseria asta! Dumneata nu faci altceva decât să denigrezi, să jignești, să mânjești cu noroi pe oricine care e la putere acum, și asta evident pentru că așa îți cer cei ce te plătesc. Așa că mai lasă ideea de deontologie ,de atac la democrație reclamat de matale. Atâtatimp când profitați, ani la rând, de neplata impozitelor la sstat, și cerșiți bani pentru care cântați cum vi se cere, să nu-mi spui mie și tuturor românilor , că sunteți un post echidistant , corect în aprecieri, în analizele politice, în a arăta real situația din politica română, a adevatei stări a națiunii române. DECI….ADIO din lumea mass-medya. …și mai spală-te pe dinți că a început să miroasă în preajma ta….

 2. Marias , 12 decembrie 2018 la 16:34

  Păi vă dau un sfat – gratuit – (pentru Realitatea kaghebistului Gușă): 1).- Nu sunt pesedist; consider că această gașcă pesedisto-aldistă este profund nocivă pentru România; această gașcă condusă de Binomul Răului: Dragnea-Tăriceanu a transformat România în raiul infractorilor, amețind pulimea cu măriri de pensii și salarii. Cei care au avut într-adevăr de câștigat de pe urma acestei legi, sunt bugetarii – în România apărând o oligarhie bugetară. 2) – Plătiți-vă totuși datoriile către bugetul de stat, iar kaghebistul / FSB-istul Gușă s-o lase „mai moale” cu judo-ul, unde cred că Realitatea face investiții…, numai și numai pentru a fi în preajma lui Marius Vizer de la Budapesta, care la rândul lui, este mare amic cu Putin… Consider că aceasta este cauza pentru care i s-a „pus pata” kaghebistului pe judo: acela de a fi finalmente prin preajma lui Putin prin intermediul lui Vizer… 3).- DUPĂ ce v-ați plătit datoriile la bugetul de stat, atunci puteți și voi demara pentru o LISTĂ A SUSȚINĂTORILOR REALITATEA-TV, anihilând în acest fel lista pesedisto-aldistă. Personal, aș semna pentru existența Realității-tv !!!

 3. Vaxile roaita , 13 decembrie 2018 la 21:21

  Eu, dacă am o cât de mică datorie la stat, primesc numai notificări si titluri executorii, mi se pune poprire pe
  orice venit si mi se scot bunurile la vanzare. Voi, cei de la Realitatea, sunteți mai cu moț? Platiți-vă datoriile
  la buget și puteți să mâncați rahat de orice culoare politică. Cum își înfundă buzunarele, cu salariul lunar,
  acest individ numit Rareș Bogdan, când el nu plăteste partea cuvenită bătrânilor, bolnavilor,copiilor și persoanelor
  cu handicap???. Plăteste mai nesimțitule aceste datorii de onoare și apoi poți să faci și politica lui Mao, că oricum
  nu se uită nici dracu’ la mutra ta pocită !!!

 4. oksana , 14 decembrie 2018 la 13:43

  Ca Rares Bogdan e din gasca lui Soros nu trebuie sa mai subliniez.El ne vrea binele asa ca si mentorul sau.Noua Ordine Mondiala are si la noi destui adepti.

 5. STEFAN , 14 decembrie 2018 la 17:19

  Apreciez si urmaresc realitatea tv pe care o sprijin contra infractorilor care vor sa o desfinteze dar dezaprob faptul ca Bogdan Rares a acceptat sa fie inlaturat Oreste Teodorescu la ordinul lui Gusa ,poate chiar i-a convenit caci era cel mai bun.
  Oreste i-a fost lui Rares un coleg de nadejde si ar face bine sa-l readuca la emisiune,nu se poate sa fi de acord cu inlaturarea unui coleg care te-a ajutat mult la realizarea emisiunii.
  De atunci sunt sigur ca multi au renuntat la realitatea si se uita la b1 tv.

1 2