Rareș Bogdan iese la atac: „PSD strânge semnături pentru a mă interzice!”

19.09.2018
Rareș Bogdan iese la atac: „PSD strânge semnături pentru a mă interzice!”

Rareș Bogdan acuză PSD că vrea să închidă Realitatea TV și face referire la un document al liderului PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, care cere liderilor de organizații locale semnături pentru sancționarea prezentatorului și a unor posturi de televiziune care îl critică pe Liviu Dragnea.

„PSD strânge în mod OFICIAL semnături pentru a închide Realitatea TV şi pentru a mă interzice pe mine să apar pe TV, cu nume şi prenume, în clar! Oamenii ăştia chiar nu înteleg DEMOCRAŢIA,” a postat Rareş Bogdan pe contul său de facebook.

Furia realizatorului s-a declaşat în urma dezvăluirilor făcute de anchetedehunedoara.ro, care publică, în fascimil, adresa trimsă de liderul PSD Hunedoara Lazrenţiu Nistor, pe 14 septembrie, tuturor liderilor de organizaţii locale.

” În conformitate cu principale activităţi aprobate de conducerea PSD, vă solicităm ca până în  data de 18 septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail tabele completate conform anexei cu cel puţin 100 de semnături (…)

Pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea „şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”scre în adresa transmisă de preşedintele PSD Hunedoara.

Rareș Bogdan s-a dezlănuțuit apoi la adresa PSD, tot pe contul său de Facebook.

„Ordinul PSD de strângere de semnături pentru înfierarea mea și a Realității TV, vinovați de criticarea Sefului reprezintă cea mai clară dovadă că „liderii” din jurul lui Liviu Dragnea, stăpânii celui mai mare partid din România, împart un singur neuron.

Plin de mânie proletară, cu personalitate, cu mustață, dar unul singur.

PSD tocmai a ieșit de sub radar și și-a luminat fața, fiind vizibil pe tot globul. Ce a reușit să transmită? Că România reprezintă un risc. Și nu știu câți parteneri sunt dispuși să și-l asume.

Ce-i mai trebuia PSD pentru victimizarea totală în fața imbecililor? Un dușman de clasă. L-a identificat. De acum vor apărea în „Scânteia” noi instrucțiuni pentru demascarea tentativelor mele de a-l mânji pe Conducător?

Vă dați seama unde a ajuns România? Vă dați seama cine a înhățat-o?

Vă dați seama ce psihic de stahanovist are un individ care dă ordin de strângere de semnături împotriva unui ziarist în România anului 2018, membră UE, membră NATO? 

Ce urmează, domnule Dragnea? Să puneți camere video în dormitoarele activiștilor, să monitorizați dacă dimineață, fix la ora 5, s-au trezit și au transmis la partid un sms cu felicitări pentru succesul în lupta de clasă?”, a mai scris prezentatorul.

Citește și: Vine sfârșitul pentru Realitatea TV? Anunțul lui Cozmin Gușă