Connect with us

TV

Răzvan Simion și Dani Oțil au fost înlocuiți de la X Factor

La doar câteva zile după ce au anunțat că vor fi înlocuiți de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Răzvan Simion și Dani Oțil le-au dezvăluit fanilor că nu vor mai prezenta „X Factor”.

Timp de șapte ani, cei doi prezentatori TV au mers în caravană prin țară pentru a-i cunoaște pe viitorii concurenți. De asemenea, aceștia au prezentat galele. Însă, cei doi au declarat că începând cu 2018, nu vor mai fi ei amfitrionii.

„Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentăm X Factor. Au fost şapte ani minunaţi. Au fost şapte ani de emoţie pură. Au fost şapte ani de poveşti de viaţă. Timpul trecut al verbului nu înseamnã pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!”, au declarat vedetele Antena 1.

Citește și: Dani Oțil a răbufnit la adresa Mihaelei Rădulescu: “Păi așa e…”

Fără prea multe explicații, Dani Oțil a spus că atât el, cât și colegul și prietenul său, vor lipsi vinerea viitoare, pe 25 mai, de la muncă.

Citește și: Lidia Buble a vorbit despre căsătoria cu Răzvan Simion: “Suntem ca și căsătoriți”

Zilele trecute, Răzvan și Dani au dezvăluit că pe data de 25 mai vor fi înlocuiți de la matinal pentru a merge la reîntâlnirea cu foștii colegi de liceu. Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

„De vineri într-o săptămână, ne vedem cu foștii colegi (…) Vineri avem o ediție specială în care, pentru prima dată în istorie, cineva ne va ține locul. Nu pot să spun mai mult”, a declarat Dani Oțil în cadrul matinalului de la Antena 1.

Horia Brenciu s-a oferit să le țină locul

Invitat în platoul de la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”, Horia Brenciu s-a oferit să le țină locul celor doi prezentatori.

„Dacă telespectatorii nu sunt de acord, eu nu pot să vin fără acordul lor. Să fie clar!”, a spus Horia Brenciu, care face parte din juriul de la „X Factor”.

„Se aprobă? Se aprobă!”, au anunțat matinalii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top