Răzvan Simion și Dani Oțil vor fi înlocuiți de la matinalul pe care îl prezintă: „Nu pot să spun mai mult”

Răzvan Simion și Dani Oțil au anunțat că vor fi înlocuiți de la matinalul pe care îl prezintă împreună. Cei doi au făcut anunțul astăzi.

Fără prea multe explicații, Dani Oțil a spus că atât el, cât și colegul și prietenul său, vor lipsi vinerea viitoare, pe 25 mai, de la muncă.

Citește și: Dani Oțil a răbufnit la adresa Mihaelei Rădulescu: “Păi așa e…”

Iar motivul este unul cât se poate de simplu. Dani și Răzvan se duc la reuniunea cu foștii colegi de liceu.

„De vineri într-o săptămână, ne vedem cu foștii colegi (…) Vineri avem o ediție specială în care, pentru prima dată în istorie, cineva ne va ține locul. Nu pot să spun mai mult”, a declarat Dani Oțil în cadrul matinalului de astăzi.

Te-ar putea interesa și: Lidia Buble a vorbit despre căsătoria cu Răzvan Simion: „Suntem ca și căsătoriți”

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu stabil de aproape doi ani. Ce doi locuiesc împreună, însă, cu toate acestea, cântăreața și prezentatorul tv nu au planuri de viitor. Lidia Buble a declarat de curând că nu s-a gândit la căsătorie și preferă ca lucrurile să vină natural.

„Nu, încă nu. În orice cuplu mai vorbeşti din când în când, dar încă nu ne-am propus, nu avem ceva programat.(n.r căsătorie) Lăsăm să vină totul natural, nu vrem să forţăm absolut nimic. Suntem bine, suntem ca şi căsătoriţi”, a spus Lidia Buble.

Chiar dacă nu se gândește la căsătorie, Lidia Buble își dorește să devină mamă. Într-un interviu mai vechi ea a declarat că iubește copiii, de aceea a debutat în dublajul de film animat „Berzele”.

,,A fost foarte frumos! Îmi place să redescopăr o altă latură de-a mea, cu atât mai mult cu cât nu am ştiut că pot să fac asta. Mi se pare de-a dreptul minunat personajul meu, acela de mămică foarte cool. Mi se potriveşte perfect. Cred că aşa voi fi şi eu. Îmi plac enorm copiii şi cred că voi avea mulţi. Cel puţin patru copii îmi doresc, iar dacă o să fie mai mulţi vor fi bineveniţi”, a declarat, Lidia Buble. Citește continuarea AICI.

loading...
Loading...
Sursa: Huff.ro
Data publicării: 16 mai. 2018
Scris de , în TV
Comentarii