Connect with us

TV

„Operația reușită, pacientul decedat!”, sâmbătă, la “Asta-i România!”

Sambata, la “Asta-i România!”, facem cunostinta cu doamna Iosifescu, o femeia care trece printr-o mare suferinta. Pana acum cateva saptamani, familia Iosifescu, din Judetul Arges, era completa. Nu le lipsea nimic, pana intr-o zi, cand Aurelian si-a fracturat coloana dupa ce-a cazut din remorca unui tractor.

Familia a tinut sa il aduca la un spital din Bucuresti, ca sa fie sigura ca are o sansa de recuperare. Odata ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni, pacientul a fost operat, iar medicii au dat asigurari familiei ca totul va fi bine.

“Operatia a decurs bine, seara am vorbit cu el, dupa ce mi-au dat voie sa intru unde era el, la terapie intensiva. Era bine, vorbea, era constient, stia tot. Nu-l durea nimic”, spune sotia indoliata.

Cand familia lui Aurelian credea ca ce a fost mai greu a trecut si ca operatia a reusit, barbatul a inceput sa se simta din ce in ce mai rau, si la scurt timp, a decedat.
Conform certificatului medico-legal al barbatului, cauza mortii este o infectie intraspitaliceasca.

“Este foarte nedrept! Avea toate sansele sa traiasca. Isi bat joc de oameni acolo. Avea toata viata inainte. Pe 24 martie ar fi implinit 47 de ani”, sunt vorbele pline de amaraciune ale vaduvei Iosifescu.

Cazul lui Aurelian vine la cateva saptamani dupa ce o alta pacienta a murit in acelasi spital tot din cauza infectiilor nosocomiale (n.r. – infectie contractata in spital). In ultimele trei luni, inspectorii sanitari au depistat la Spitalul Bagdasar Arseni 10 cazuri de infectii cu doua bacterii: 9 cu clostridium difficile (infectie intraspitaliceasca) si unul cu stafilococ auriu.

Urmariti marturii socante in acest caz revoltator, sambata seara, de la ora 23:00, la “Asta-i România”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top