Connect with us
Sambata, la “Asta-i Romania!”, facem cunostinta cu profesorul de desen Relu Marastean, dascal acuzat de mai multe lucruri reprobabile

TV

Sâmbătă la „Asta-i România” – Profesor acuzat că fură mâncarea copiilor și trăiește din gunoaie

 

 Sambata, la “Asta-i Romania!”, facem cunostinta cu profesorul de desen Relu Marastean, dascalul care a strans pe numele sau zeci de petitii si reclamatii, una mai grava decat alta, din partea parintilor.

Profesorul este acuzat ba ca ar fura din mancarea copiilor si ca i-ar persecuta la note, ba ca ar trai din gunoaie si ar raspandi in jur mirosuri greu de suportat.

“Doamna directoare ii ia apararea (d-lui professor – n.r.) si spune ca este viata lui personala si nu ne priveste pe noi, parintii. Desi profesorul, care este in aceasta scoala de 17 ani, are plangeri nenumarate la inspectorat, a primit toate sanctiunile posibile, fara niciun folos. Ba din contra, acestea il inraiesc mai rau. Omul asta are ura pe copii. Directoarea ne recomanda sa ducem copiii la consiliere psihologica”, sunt marturiile unuia dintre parinti.

Umbla sau nu in prin gunoaie profesorul? Daca da, este normal pentru un dascal sa faca asta? De ce tace conducerea scolii desi, pe numele profesorului, exista nenumarate plangeri? Daca acuzatiile sunt adevarate, de ce acesta mai sta inca la catedra?

Sambata, de la ora 23:00, la “Asta-i Romania!”, incercam sa aflam raspunsurile la toate aceste intrebari si, tot atunci vom auzi si parerea impricinatului domn’ profesor, fata de acuzatiile pe care i le aduc parintii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top