Connect with us
Scandal la Cerbul de Aur. O cântăreață critică TVR

TV

Scandal la Cerbul de Aur. O cântăreață critică TVR

Festivalul Cerbul de Aur revine după o pauză de 9 ani, dar controversele au început să apară, cu o săptămână înainte ca evenimentul de la Brașov să debuteze.

Luiza Zan, solista trupei Slang, câștigătoare a premiului I la Cerbul de Aur 2004, a criticat decizia TVR de a nu invita formația la gala aniversară din 29 august, dedicată laureaților evenimentului.

„În ediţie aniversară Cerbul de Aur, uite o trupă câştigătoare care nu va fi pe scenă. Dacă vă interesează motive, e banal. Nu sunt bani.

Decât un milion de euro au fost luaţi de la buget. Noi suntem prea scumpi. Bine că merge Carla’s Dreams. Probabil sunt mai ieftini”, a scris artista.

 „Nu e simplu să aduci pe scenă o trupă care s-a destrămat, demult. Totuşi, Slang este trupa care a luat premiul I în 2004 şi ar fi meritat să urce pe acea scenă pe care în acel an au cântat live.

În felul nostru, am revoluţionat scena muzicală românească, alături de puţinele trupe care se încăpăţânau să cânte live la emisiuni şi doar să vorbească, în rest.

Ar fi fost fain să fim menţionaţi şi lăudaţi aşa, un pic. Ca trupă. Nu ca indivizi. Slang, România”, a mai precizat aceasta.

Când are loc festivalul Cerbul de Aur

Pe 29 august, artişti români laureaţi de-a lungul ediţiilor Festivalului Cerbul de Aur vor reveni pe scena de la Braşov, în cadrul unei gale dedicate lor, anunţă televiziunea publică.

„Prima seară este o sărbătoare a laureaţilor Festivalului, de la Luminiţa Dobrescu, primul artist român care a câştigat Marele Trofeu, la Paula Seling, Monica Anghel, Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Laurenţiu Cazan, Nico, Doru Tufiş, Proconsul, Ovi, Luminiţa Anghel, Narcisa Suciu sau Răzvan Krivach”, potrivit TVR.

Delia, Andra, Horia Brenciu, Loredana şi Carla’s Dreams se numără printre cântăreţii care vor susţine recitaluri la Cerbul de Aur 2018, ce va avea loc între 29 august şi 2 septembrie, potrivit unui anunţ făcut de Televiziunea Română, citat de News.ro.

Alţi artişti care vor urca pe scena din Piaţa Sfatului (Braşov) sunt formaţia The Motans, saxofonistul Flavius Teodosiu şi trupa The Humans, grup care a reprezentat anul acesta România la Eurovision.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009.

Citește și: Scandal la Realitatea TV. Dragoș Bucurenci, dat afară din emisiune, după ce a criticat BOR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top