Connect with us
Andreea Mantea are un nou iubit „Sunt extrem de fericită”

TV

Șefii au decis! Andreea Mantea se întoarce în România!

 Veste bună pentru Andreea Mantea! Vedeta Kanal D se întoarce în România pentru sezonul 2 din „Puterea dragostei”, iar asta datorită audiențelor de care se bucură reality show-ul. Andreea va scăpa în sfârșit de statutul de navetistă…

Show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”, emisiunea în care 7 băieți și 7 fete se află în căutarea iubirii adevărate, al cărei moderatoare este Andreea Mantea, a avut un succes mai mare decât s-a estimat, așadar vedetei Kanal D i s-a făcut o surpriză.

La momentul semnării contractului pentru „Puterea dragostei”, care se filmează în Turcia, Andreea Mantea a fost convinsă că va reuși să vină acasă în fiecare săptămână.

Din nefericire, vedeta nu a reușit să-și ducă planurile la bun sfârșit, reușind să zboare spre București doar o dată pe lună.

Iată însă că eforturile ei și ale echipei au fost răsplătite – din sezonul al doilea, producătorii show-ului. 

Din păcate, planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg și vedeta a ajuns „prizonieră” în Turcia, de unde se poate întoarce la București doar o dată pe lună!

Din sezonul 2, producătorii show-ului „Puterea Dragostei” i-au promis Andreei că vor muta emisiunea în România și că îi vor face casă aici. Casa emisiunii, evident!

Adio, Istanbul!

Puterea Dragostei - O nouă emisiune la Kanal D. Cine prezintă
Puterea Dragostei este un nou show matrimonial care va fi difuzat de Kanal D. Emisiunea va fi prezentată de Andreea Mantea.

Dat fiind că show-ul „Puterea Dragostei” s-a filmat la Istanbul (unde deja existau decorurile), Andreea Mantea a trebuit să se mute în Turcia împreună cu fiul ei, David, dar și cu bona acestuia.

Deși vedeta și-a propus să se întoarcă în țară săptămânal, pentru a-i da ocazia și lui Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, să-l vadă pe David, evident acest lucru nu s-a întâmplat, Andreea revenind în țară cel mult o dată pe lună.

Deoarece de multe ori lucra și sâmbetele, ar fi fost prea mult să vină în țară doar pentru o zi, chiar dacă zborul de la Istanbul la București durează cel mult 50 de minute.

Iată însă că primul sezon al reality show-ului „Puterea Dragostei” s-a încheiat, iar pentru Andreea s-a terminat și cu naveta București-Istanbul! Asta ca urmare a audiențelor excelente, datorită cărora superiorii vedetei au decis să mute emisiunea în România.

La rugămintea Andreei, care a fost susținută, evident, și de rezultatele bune, mai-marii Kanal D au luat decizia de a face în România casa pentru concurenții show-ului.

Drept urmare, din sezonul 2 al emisiunii, viața Andreei Mantea va reveni la normal din toate punctele de vedere, pentru că vedeta își va recâștiga viața de dinainte.


Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top