Connect with us
Teo Trandafir i-a întâmpinat cu brațele deschise pe copiii veniți la Kanal D, în cadrul proiectului Școala Altfel.

TV

Sfatul lui Teo Trandafir pentru copii: „Sa invatati carte!”

Saptamana aceasta, Kanal D si-a deschis portile pentru copii, in cadrul proiectului „Scoala Altfel”. Printre vedetele care i-au intampinat pe copii cu bratele deschise s-a aflat si Teo Trandafir, prezentatoarea „Teo Show”:

Aceasta a raspuns tuturor intrebarilor micutilor dornici sa afle tainele televiziunii, dezvaluindu-le secrete din spatele camerelor de luat vederi.

Unul dintre copii a avut curiozitatea sa afle cum a ajuns Teo Trandafir sa lucreze in televiziune. Fara sa stea pe ganduri, Teo i-a lamurit curiozitatea micutului interlocutor:

„Intai m-am angajat vanzatoare la un magazin, pentru ca nu aveam scoala. Apoi, am facut multa, multa scoala si am ajuns la televizor. De fapt, am ajuns intai la radio si apoi la televizor. Asa ca, daca vreti sa nu ajungeti sa lucrati intr-un magazin iarna, unde era cam frig (J), sfatul meu este sa invatati carte! Acesta este cel mai important lucru din lume! Ne iubim parintii, suntem si cuminti, dar invatam si carte”, a spus vedeta Kanal D, Teo Trandafir.

Cum vede Teo Trandafir proiectul „Scoala Altfel”, ne spune chiar vedeta:

„Este foarte important de stiut ca fiecare profesor si fiecare institutie de invatamant isi planifica <Scoala Altfel> in mod diferit. Sunt anumite proiecte care mi se par de o stupizenie vecina cu dementa si sunt altele care folosesc cu adevarat copilului. Daca tu hotarasti sa iti duci copilul, cu ocazia proiectului <Scoala Altfel>, vesnic la pizza, in afara faptului ca se va ingrasa, el nu o sa obtina nimic, nu va invata nimic! Daca, insa, te duci cu el in locuri de unde ramane cu <ceva> in minte, este cu totul alta treaba. Fiica-mea, spre exemplu, face <Scoala Altfel>  asa cum trebuie. Dar sunt copiii despre care am discutat si pe care i-am vazut (n.r. – la pizza), care nu prea au avut norocul asta… .

M-am bucurat atat de mult sa vad la noi, la Kanal D, <Scoala Altfel> facuta intr-un <Alt Fel>!”

Teo Trandafir i-a captivat imediat pe copii, astfel ca acestia au stat nemiscati, ascultand sfaturile vedetei si si-au satisfacut curiozitatea in ceea ce o priveste pe vedeta Kanal D. Cei mici au plecat acasa cu multe informatii utile si amintiri frumoase, cu vedeta lor preferata.

Articole similare

Ce le-a spus Ernest copiilor veniti la Kanal D in cadrul proiectului Scoala Altfel

Kanal D si-a deschis portile pentru „Scoala Altfel”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top