Connect with us
Simona Gherghe își caută coleg pentru emisiune. Cine vrea să se înscrie la casting

TV

Simona Gherghe își caută coleg pentru emisiune. Cine vrea să se înscrie la casting

Simona Gherghe își caută un asistent sau o asistentă pentru emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1. După plecarea Iulianei Luciu, sora Nicoletei Luciu, scaunul a rămas liber, iar prezentatoarea caută un înlocuitor.

Prezentatoarea tv a făcut anunțul în cadrul emisiunii.

„Îmi caut asistent sau asistenta! Daca vreti sa fiti colegul sau colega mea trimiteti-ne un mail cu o fotografie pe accesdirect@antena1.ro. Va astept!”, a spus Simona Gherghe în timpul emisiunii.

După acest anunț, un personaj cunoscut în ultima vreme după aparițiile scandaloase la tv, și-a arătat intenția de a se înscrie la casting. Este vorba de David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel.

„Încerc să-mi conturez o carieră în televiziune şi am aflat de anunţul Simonei Gherghe. Sunt extrem de încântat şi vreau să particip la castingul pe care îl face dânsa pentru postura de asistent TV. Nu ştiu, sper să mă aleagă, îmi doresc super mult.”, a declarat fiul Luminiţei Anghel, în cadrul unei emisiuni TV.

Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu, și-a anunțat demisia de la Antena 1, în luna februarie.

După patru ani de televiziune, Iuliana Luciu și-a luat adio de la Antena 1, acolo unde era asistenta tv la emisiunea “Acces direct”, prezentata de Simona Gherghe. Se pare că sora mai mica a Nicoletei Luciu ar fi luat aceasta decizie deoarece își dorește să joace în filme.

Înainte de a-și anunța demisia, Iuliana Luciu a postat pe Facebook urmatorul mesaj:

„Cand un om alege sa nu vorbeasca despre anumite aspecte ale vietii lui, nu inseamna ca se ascunde, ci ca pur si simplu are tot dreptul din lume la intimitate. A fi persoana publica nu inseamna sa lasi pe toata lumea sa-ti cotrobaie prin viata. Nu am pe constiinta lucruri imorale- nu m-am prostituat, nu am umblat cu barbati insurati si mi-am construit relatiile pe dragoste.

Muncesc de la 18 ani si am avut zile mai bune si zile mai rele. Daca vreti sa stiti daca sunt sau nu cu X persoana e strict problema voastra, nu ma puteti obliga sa vorbesc despre asta daca eu nu vreau! In schimb, daca „surse din anturajul meu” afirma ca umblu cu o masina de 70 000 de euro, facand referiri mai mult sau mai putin jignitoare cu privire la salariului meu, tin sa informez „sursele” ca ma folosesc de o masina veche de 6 ani, care valoreaza maxim 12 000 de euro”, a scris Iuliana Luciu.

1 Comment

1 Comment

  1. gina

    2016-10-11T14:41:53+03:00 at 14:41

    Meas dori sa fiu asistenta la emisiune va multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top