Connect with us
Surpriză! Cine este noua prezentatoare de la Adevăruri Ascunse

TV

Surpriză! Cine este noua prezentatoare de la Adevăruri Ascunse

Dana Chera, fostă Grecu, a părăsit cârma emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, iar începând cu data de 5 mai, o nouă prezentatoare va găzdui emisiunea, alături de Mihai Voropchievici și de Lidia Fecioru.

Cătălina Porumbel este noua prezentatoare de la Adevăruri Ascunse. Aceasta a debutat în lumea televiziunilor de știri, la Realitatea TV, unde era reporter.

Ulterior, după ruptura din interiorul postului TV, a mers la noul proiect al lui Sebastian Ghiță, România TV.

În cele din urmă, ea a ajuns la Antena 3, unde a prezentat știrile de la ora 16 și apoi ”Editia de weekend”.

În 2016, ea s-a căsătorit cu Laurențiu Voicu, iar nașii de cununie au fostcolega sa Oana Zamfir ( fostă Stancu) împreuna cu soțul său, senatorul PNL Daniel Zamfir.

Dana Chera a părăsit emisiunea Adevăruri Ascunse pentru a intra în concediu de maternitate. Ea s-a recăsătorit cu un medic din Pitești, după divorțul de Bogdan Grecu.

„Vă spun sincer: n-am crezut că o să pot să duc acest proiect, pentru că am zis ‘nu știu dacă mă potrivesc cu formatul’, dar ceva în mine îmi spunea că eu sunt un pic altfel decât la „La ordinea zilei”, adică sunt și ca acolo, dar mai mult ca aici.

Și a trecut peste noi, doamnelor și domnilor, foarte multă vreme, vreo doi ani și ceva, 28 de luni, și iată-ne în punctul acesta, în care eu trebuie practic să rezolv un lucru important: cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viață.

Citește și: Dana Grecu, anunţ bulversant pentru telespectatori: “Nu am făcut rău …”

Și acesta este motivul pentru care „Adevăruri ascunse” va fi de săptămâna viitoare cu o altă gazdă”, a spus Dana Chera în ediția din 28 aprilie.

1 Comment

1 Comment

  1. Dumitru Luminita

    2018-05-06T04:46:10+03:00 at 4:46

    Bine ca nu mai este dana grecu chera sau cum o mai fi chemand-o si putem sa-l ascultam pe voropchievici . Acum este emisiunea adevaruri ascunse si-mi este drag sa-i ascult pe cei doi . Nu mai suportam momentele cand ii intrerupea pe invitati sa povesteasca ea pe cine a mai intalnit pe trecerea de pietoni sau in scara blocului – femeia de servici sau omul cu maturi de vanzare . Era un fiasco . Nu mai urmaream emisiunea din pricina ei . Sa-si faca o emisiune de una singura pentru ca vorbea oricum non-stop si sa vorbeasca pana o face tafna in gat . Lasati o emisiune buna ,cu asemenea invitati de exceptie cu noua prezentatoare . Are in sfarsit cap si coada ,fara sa -i intrerupa o handicapata pe invitati . Asa da.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top