Connect with us
Surpriză de proporții! Emil Rengle a anunțat ce face cu premiul de originialitate, de 10000 de euro: „Îi meriți din plin”

Românii au talent

Surpriză de proporții! Emil Rengle a anunțat ce face cu premiul de originalitate, de 10000 de euro, de la Românii au talent: „Îi meriți din plin”

Emil Rengle a reușit o premieră vineri în finala show-ului „Românii au talent”. A fost pentru prima dată în istoria emisiunii „Românii au talent” când un concurent a câștigat atât premiu cel mare, cât și premiul de originalitate, în valoare de 10000 de euro.

Câștigătorul emisiunii a decis ce va face cu premiul de originalitate, în valoare de 10000 de euro. La nici o săptămână de când a câștigat, Emil a hotărât ca acest premiu să i-l dea Biancăi Badea, fetița care a ieșit pe locul 2 în concurs.

Citește și: Câștigător Românii au talent 2018 – Emil Rengle a câștigat finala sezonului 8 al show-ului difuzat de Pro TV

„Bianca, în primul vreau să te felicit pentru reușita ta. Te încurajez, pentru că visul tău, e la fel de important ca visul meu. Știi ce înseamnă să muncești, în tine mă regăsesc pe mine și vreau să îți dau o surpriză. Vreau să te țin de mână: îți donez premiul meu de originalitate. Îl meriți din plin. Te rog să nu renunți la visul tău”, a spus Emil Rengle în cadrul emisiunii „La Măruță”.

„Eu am spus că vreau să ajut niște copilași, așa că asta voi face”, a mărturisit Bianca, care a precizat, la rândul ei, că va dona suma unor copii cu probleme. Gestul a fost apreciat de Emil Rengle, care a plecat acasă cu 120.000 de euro, ca urmare a câștigării show-ului “Românii au talent”.

Citește și: Scandal după ce Emil Rengle a câștigat Românii au talent 2018. Fanii show-ului fac acuzații

Ieri, Emil a dezvăluit că vrea să își cumpere o locuință din banii câștigați în concurs. De asemenea, acesta a spus că va dona o parte din bani

„O parte din ei o voi dona. Cu restul vreau să-mi iau un apartament. Și să mă stabilesc în România, după atâta timp de hoinăreală prin lume. Stau în chirii de la 20 de ani, de când am venit în Bucureşti. Am locuit cu prieteni, colegi, am schimbat multe case.

Oricum, de la 19 ani şi până anul trecut am călătorit în SUA, Mexic, China, unde am lucrat ca dansator şi coregraf. Jumătate din timp eram în ţară, cealaltă plecat. Premiul de la „Românii au talent” reprezintă pentru mine semnul divin că trebuie să fiu acasă”, a spus Emil pentru Click.ro.

Emil vrea să își ajute și familia

Întrebat ce ar mai face cu banii dacă ar mai rămâne cu ceva, Emil a dezvăluit că i-ar împărți cu familia sa, de care este foarte apropiat.

„Vreau să împart restul premiului cu familia. Vreau să îi ajut pe ai mei, să le ofer un trai mai bun. Am o familie simplă. Tata e taximetrist, mama e casnică în prezent, dar a lucrat la o fabrică de pantofi. Iar sora mea, Dalma (29 de ani) e angajată într-o fabrică din Oradea (n.r. aici locuieşte familia lui Emil).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top