Connect with us
Tania Popa a câștigat Ferma Vedetelor 2018. Ce premieră absolută s-a înregistrat la ultima ediție a emisiunii

TV

Tania Popa a câștigat Ferma Vedetelor 2018. Ce premieră absolută s-a înregistrat la ultima ediție a emisiunii

Tania Popa a câștigat Ferma Vedetelor, după o finală foarte strânsă cu Cătălin Neamțu.

Prima probă a fost câștigată de acesta, apoi a doua i-a aparținut Taniei. Ea părea atât de epuizată încât s-a pus problema să fie chemat medicul. Actrița a fost câștigătoare în cea de-a treia probă și a pus mâna pe premiul în valoare de 50.000 de euro.

„O premieră absolută: pentru prima dată în istoria emisiunii «Ferma Vedetelor» a câștigat o femeie. Tania Popa pleacă acasă cu troferul de «fermierul anului». Erau 50 de plicuri, dar ea a pus mâna pe cel câștigător – o șansă absolut incredibilă. (….). Tania Popa este prima femeie fermier! Felicitări, Tania!”, a spus Monica Bîrlădeanu.

Tania Popa a izbucnit în plâns după ce a găsit plicul pe care scria: „Felicitări” și care era semnul că a câștigat premiul de 50.000 de euro.

„Când am intrat la facultate, mi-am făcut un speech pentru când o să câștig Oscarul, dar pentru momentul acesta nu mi-am făcut un speech. Sunt exrem de fericită că mi-am făcut familia mândră, nu pentru că am câștigat concursul. (…). Stând departe de ai mei, mi-am dat seama că îi iubesc enorm și mă declar o femeie fericită”, a mărturisit Tania Popa în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

„O parte din bani îi voi dona unei fundații care se ocupă de contruirea caselor pentru cei nu au bani. (…). Reține Habitat for Humanity”, a spus câștigătoarea de la „Ferma Vedetelor” 2018.

Cine au fost participanții la Ferma Vedetelor 2018

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisa Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie.

De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea. Ulterior, au mai venit în cursa premiului cel mare: Saveta Bogdan, Tania Popa, Deea și Dinu Maxer.

Ultimii șapte fermieri rămași în cursa premiului cel mare sunt: Grațiela Duban, Rona Hartner și Daniel Iordachioaie, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Tania Popa și Vladimir Drăghia.

Rona Hartner a fost eliminată fără duel, apoi, pe 16 mai, Vladimir Drăghia și Grațiela Duban au părăsit competiția. După ei, Daniel Iordăchioaie a fost cel eliminat.

Citește și: Scandal la TV! Andrei Duban și soția sa s-au certat la Ferma Vedetelor! Ea s-a făcut foc și pară

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top