Connect with us

TV

Vladimir Drăghia DONEAZĂ marele premiu dacă va câștiga Exatlon!

La capătul unei semifinale dramatice, cei doi sportivi au reuşit să obţină calificarea în semifinale, eliminându-i pe ceilalţi participanţi rămaşi: Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica.

Vladimir și Ionuț au dezvăluit prin ce momente grele au trecut în trecut, când nimeni nu îi cunoștea.

Ionuț a povestit un emoment extrem de emoționat din viața lui.

Eu nu vin cu o lecție învățată. Am avut multe momente grele din viața mea. Am plecat de multe ori de acasă cu ghiozdanul. Țin minte un moment care m-a ambiționat foarte tare. Am plecat cu un prieten în Ibiza. Mi-a zis să plecăm să muncim. Am plecat amândoi. Cu bani de bilet și de feribot. Am ajuns acolo și socotisem bani de acasă.

Citește și: Alex, Ștefan și Roxana, cuvinte emoționante despre finaliștii Exatlon: „Merită să fie în finală”

Credeam că ne rămân niște bani. Am ajuns în port și ploua și mai aveam 50 de cenți în buzunar. Ne-am uitat în port și am dat cu banul. Am mers în stânga. El știa de o fundație. Nu aveam unde dormi. Chestia asta m-a ajutat. La fundație se dădea mâncare și puteai să mănânci.

Am așteptat de la cinci dimineața până la 10, primul mic dejun l-am luat la Caritas. Nu aveam nimic.  Din două ghiozdane am făcut doar unul și am luat-o la pas, să căutăm ceva de munca, să facem ceva să trăim. Ne-am chinuit mult. Am dormit în acel bloc cu mulți oameni ai străzii, erau sparte geamurile.

Am căutat cartoane să dormim pe ele. Ne încălzeam, ne sufleam unul altuia în ceafă. Poliția ne verifica la trei dimineață, ne loveam trei săptămâni. Am găsit o mașină părăsită. Am stat ceva timp acolo, mergeam foarte mult pe jos, zeci de kilometri”, a povestit Ionuț un moment greu, care l-a definit ca om.

Citește și: Primele cuvinte ale finaliștilor Exatlon! Ce au dezvăluit Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi în această seară

„Am întâlnit o mulțime de români și am încercat să ne ajute să putem să facem și noi niște bani. Stăteai de la cinci până la cinci dimineața și împărțeai anumite pliante pentru 20 de euro. Mâncam o dată pe zi. Am încercat să nu cheltuim din acei bani ca să ne putem face CV-uri.

Ne trebuiau bani pentru internet și pentru CV-uri. Am strâns acei bani, am ajuns la un internet cafe, ne-a ajutat un român și am început să le împărțim. Luam fiecare club în parte și lăsam un CV. Mergând pe jos, am ajuns să traversăm întreaga Ibiza.

Am ajuns la un aprozar și am cerut acolo de muncă. Muncea o femeie româncă acolo și am lăsat acel CV acolo și am vorbit cu ea.

Ne-a strigat și ne-a spus că soțul ei muncește în câmp. Am ajuns să lucrez acolo cinci luni. În același timp, dormeam în acel hambar în care se strângeau legumele și fructele. După ce terminam munca, mai făceam bani pe pliante”.

La fel ca Ionuț, Vladimir a trecut prin clipe cumplite. Faimosul a dezvăluit ce va face cu marele premiu, dacă va câștiga.

Vladimir a dezvăluit ce va face cu marele premiu dacă va câștiga

„Am și eu o poveste și la fel am plecat, cu bani de drum, spre Italia. Am încărcat niște tiruri, am muncit la pui. Nu am dormit la cartoane. Mă bucur că a vorbit despre acea fundație. Eu am decis ca acest premiu să ajungă la o fundație care are grijă de copiii bolnavi de cancer. Tocmai ca oameni care vor avea nevoie de ajutor. Toți banii se vor duce către o fundație. Nu am putut să vă spun până acum ce voi face cu banii, anunț oficial acum”, a dezvăluit Vladimir.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top