Connect with us
“WOWBiz” a cucerit aseară un sfert de piață, pe targetul Comercial. Alina a făcut declarații

TV

“WOWBiz” a cucerit aseară un sfert de piață, pe targetul Comercial. Alina a făcut declarații

Kanal D a fost lider absolut de audienta aseara, cu late night show-ul “WOWBiz”. Statia s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Peste un milion de romani au urmarit aseara declaratiile in exclusivitate ale Alinei Pana, fosta concurenta din Echipa Razboinicilor de la “Exatlon”, aceasta fiind si prima aparitie publica, in direct, a sportivei dupa revenirea in tara.

Interesul sporit manifestat de telespectatori in ceea ce priveste detaliile oferite de Alina, in urma eliminarii din competitive, a clasat postul Kanal D pe podiumul audientelor, statia adjudecandu-si aproape un sfert de piata in randul publicului de la orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

Marti, 17 aprilie, in intervalul orar 23:21 – 00:48, Kanal D a inregistrat 4,2% rating si 22,9% cota de piata, pe targetul Comercial, 4,3% rating si 21,2% cota de piata, pe targetul National, si 3,9% rating si 18,8% cota de piata, in randul publicului de la orase.

Peste un milion de oameni au urmărit declarațiile Alinei

O medie de 760.000 de romani au urmarit aseara, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea prezentata de Andreea Mantea si Victor Slav. In minutul de aur, atins la debutul show-ului (23:24), in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion de fani (1.284.000) asteptau cu sufletul la gura declaratiile Alinei, fosta concurenta de la “Exatlon”.

Audiență WoWbiz 17 aprilie 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top