Connect with us
Ai probleme cu somnu? Iată 7 trucuri care te vor ajuta să scapi de problemă

Știri

Uite ce să iei înainte de culcare, pentru a scăpa de insomnii

Foarte multe persoane se plâng de insomnii, mai ales în sezonul cald. Citeşte mai departe ce trebuie să consumi pentru a dormi liniştit şi pentru a scăpa de durerile de cap.

Cu toţii ştim ce înseamnă să stăm cu orele, aşteptând somnul dulce, care nu mai vine… Insomniile ne dau bătăi de cap la propriu, mai ales în zilele caniculare. Din fericire, există un remediu la îndemâna oricui, ce creşte imunitatea şi creşte nivelul de hormoni ai fericirii, după cum spune dr. Matt Stone, un cercetător din America, specializat în nutriţie. Acesta a mai declarat că tratamentul său ne poate scăpa şi de durerile de cap cauzate de stres sau de oboseală, spun cei de la worldhealthinfo.net.

CITEŞTE ŞI:Ți s-a întâmplat în ultima vreme să visezi urât? Uite care este cauza coșmarurilor tale

Culmea, cele două ingrediente folosite de american în remediul său se găsesc în bucătăria oricui, adică zahărul şi sarea. Din spusele specialistului, zahărul va acţiona ca un combustibil pentru celule şi va asigura necesarul de energie, iar sarea va permite celulelor să respire şi să producă energia necesară pe timpul nopţii.

Combinate, cele două substanţe vor lupta împotriva stresului, unul dintre factorii ce duc la dereglarea metabolismului. Astfel, ingredientele din bucătăria noastră ne vor ajuta să avem un somn liniştit şi odihnitor.

Cum prepari amestecul care te scapă de insomnii?

Foarte simplu! Tot ce trebuie să faci este să amesteci 5 linguriţe de zahăr şi una de sare într-un borcan. Amestecul se ţine la loc uscat, iar seara, înainte de a te băga la somn, ia între degete o cantitate mică şi ţine-o sub limbă până se dizolvă. Vei observa cum somnul va veni mult mai repede, iar tu te vei trezi mult mai odihnit, gata să înfrunţi o nouă zi.

Sursa foto champreviews.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top