Connect with us
Uite cum slabesti sanatos cu ceaiul de anghinare

Știri

Uite cum slabesti sanatos cu ceaiul de anghinare

Stiai ca ceaiul de anghinare de ajuta sa slabesti in mod sanatos si eficient? Iata cum este posibil!

Ceaiul de anghinare are un gust dulceag si de aceea nu necesita indulcitori. Are numeroase beneficii pentru sanatate, actionand in primul rand asupra cantitatii de zahar din sange. Astfel acest tip de ceai regleaza nivelul glicemiei si pe cel al colesterolului, astfel diminuand foarte multe riscuri.

Totodata, ceaiul de anghinare este un foarte bun diuretic natural, favorizand eliminarea substantelor toxice din organism si marind considerabil volumul de urina care este eliminat zilnic. Astfel acest ceai are efecte extraordinare asupra rinichilor si a ficatului si contribuie la buna functionare a intregului organism.

Stiai ca poti face asta cu pliculetele de ceai folosite?

Cinarina este compusul activ extrem de puternic din anghinare, care ajuta la tratarea afectiunilor sistemului digestiv si curata vasele de sange, diminuand nivelul colesterolului. De aceea acest compus are un rol foarte important in tratarea afectiunilor precum colitele, enteritele, conspitatia sau hemoroizii. Totodata are aceasta substanta tine sub control anumite afectiuni ale aparatului cardiovascular.

Daca iti doresti sa pierzi kilograme intr-un mod sanatos, poti apela cu incredere la ceaiul de anghinare. Acesta face minuni pentru digestie, regland tranzitul intestinal si favorizeaza arderea grasimilor. Rezultatele se vor observa dupa aproximativ 21 de zile, daca urmezi instructiunile exacte ale acestei dietei cu ceai de anghinare. Ceaiul trebuie sa fie consumat la temperatura camerei, cu cel putin 30 de minute inainte de fiecare masa principala. 3 cani de ceai de anghinare pe zi sunt absolut suficiente. Aceasta cura nu se tine mai mult de 21 de zile.

Acest tip de ceai poate avea si efecte secundare, asa ca cel mai indicat este sa il consumi la recomandarea medicului. Este complet contraindicat femeilor insarcinate sau celor care alapteaza si trebuie administrat cu precautie persoanelor care au probleme digestive grave. Medicul este singurul care iti poate recomanda cantitatea potrivita.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top