Connect with us
Cornel Patrichi a aparut ultima oara la tv in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, in data de 28 ianuarie 2016.

Știri

Ultima aparitie a lui Cornel Patrichi la TV la TEO SHOW VIDEO

Cornel Patrichi a aparut ultima oara la tv in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Cornel Patrichi a aparut ultima oara la tv in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Coregraful Cornel Patrichi a murit astazi de cancer. Coregraful a fost prezent ultima data pe micul ecran in emisiunea TEO SHOW, pe 28 ianuarie 2016. Atunci, Patrichi spunea ca va continua lupta cu boala, insa, astazi, viata l-a surprins inca o data.

Patrichi invinsese cancerul la plamani, insa boala avea sa recidiveze cateva luni mai tarziu. Vezi mai jos imaginile din emisiunea de pe 28 ianuarie 2016.

Cornel Patrichi s-a nascut la Bucuresti pe 1 aprilie 1944. In anul 1962 a absolvit Liceul de Coregrafie si a inceput o cariera care avea sa fie de mare succes, ca prim balerin la Teatrul Constantin Tanase. Cu acest prilej Cornel Patrichi a aparut pentru prima oara in revista „Carabus”.

CITESTE SI: Cornel Patrichi a murit la 72 de ani

CITESTE SI: Cutremurator! Ce spunea Cornel Patrichi despre problemele de sanatate

In 1970 dansatorul s-a angajat, la propunerea directorului Manolache, ca prim balerin la Teatrul Fantasio din Constanta, unde a activat timp de 10 ani. Cariera in televiziune a lui Cornel Patrichi a atins apogeul in anul ’73, alaturi de Alexandru Bocanet. Tot in 1973 coregraful a inceput emisiunea „Gala Lunilor”.

Cine a fost Cornel Patrichi. In 1987 Patrichi a parasit tara si in 1988 a infiintat Scoala de balet „Dance Studio Patrichi“. Aceasta a functionat pana acum doi ani. In 1999 a revenit in tara si a inceput sa colaboreze cu nume mari din televiziune, printre care Florin Calinescu si Ovidiu Dumitru. In acea vreme el era numit de catre presa „regele dansului” si era extrem de apreciat. In ultimii ani el a fost si membru al juriului la emisiunea „Dansez pentru tine”.

Printre filmele in care jucat Cornel Patrichi se numara: The King of Communism: The Pomp and Pageantry of Nicolae Ceausescu (2002), Detasamentul Concordia (1980), Melodii, melodii… (1978), Gloria nu canta (1976), Alexandra si infernul (1975), Un august in flacari (1974), Veronica (1973), Pentru ca se iubesc (1972), Padurea pierduta (1971), Balul de sambata seara (1968), De trei ori Bucuresti (1968).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top