Connect with us
Un adolescent este căutat de pompieri după ce ar fi căzut într-un baraj

Știri

Un adolescent este căutat de pompieri după ce ar fi căzut într-un baraj

Un adolescent în vârstă de 17 ani, care ar fi căzut duminică în apele unui baraj, este căutat de pompierii prahoveni care s-au deplasat la faţa locului cu bărci. De asemenea, pompierii au sosit și cu o cameră cu termoviziune pentru a facilita căutarile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au fost solicitaţi prin apel la 112 de către însoţitorii unui adolescent în vârstă de 17 ani, care au anunţat că băiatul ar fi căzut într-un baraj care leagă Vălenii de munte de Drajna.

La faţa locului s-au deplasat echipajele de intervenţie cu două bărci, o cameră cu termoviziune şi binoclu cu infraroşu, pentru căutarea persoanei dispărute, a precizat sursa citată.

Citește și: O femeie s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din București!

O femeie, dată dispărută pe Dunăre, după ce a căzut în Dunăre

Pe 26 aprilie, Poliția de frontieră și scafandrii sunt în alertă! O femeie a fost dată dispărută, iar o alta a fost rănită la cap, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat joi seara pe Dunăre, în apropiere de localitatea Crişan.

Cele două femei, cu vârste de 36 de ani şi 43 de ani, erau într-o barcă alături de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, atunci când, la mila 8 a Dunării, în apropiere de satul Crişan, ambarcaţiunea s-a răsturnat.

Citește și: Un copil de 1 an a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Brașov

„Două victime, una de sex masculin, 46 de ani, şi una de sex feminin, 43 de ani, au fost preluate de nava Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA). Și sunt transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Cea de-a treia persoană, de sex feminin, 36 de ani, este dispărută”. A declarat presei purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Florentin Daciu.

Reprezentantul ISU Delta a precizat că femeia este căutată de poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă şi de pompierii Pichetului de nave operative al ISU Delta din satul Crişan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top