Un avion s-a prăbușit în urmă cu scurt timp. Cine se afla la bord

22.11.2017
Un avion s-a prăbușit în urmă cu scurt timp. Cine se afla la bord

Un avion militar american s-a prăbușit miercuri în Marea Filipinelor, la sud-est de Okinawa. La bordul aeronavei se aflau 11 persoane la bord, din rândul militarilor, dar și al civililor.

Conform Reuters, operațiunile de căutare sunt în desfășurare, iar la acțiune participă și portavionul USS Ronald Reagan.

Potrivit primelor informaţii, avionul s-a prăbuşit la SE de Okinawa la 2:45, ora locală. Aparatul se îndrepta spre portavionul USS Ronald Reagan, însă nu a mai ajuns la destinaţie.

Cauzele prăbuşirii nu sunt cunoscute până în acest moment.

Te-ar putea interesa și: Un pensionar a transformat un avion într-o locuință

Bruce Campbell este un pensionar care locuiește într-un avion Boeing 727 dintr-o pădure. El a amenajat aeronava ca pe o veritabilă locuință și spune că se simte foarte bine în ea.

Bruce Campbell este de meserie inginer, iar după ce s-a pensionat, a decis să cumpere avionul pentru ca acesta să nu ajungă la deșeuri.

Conform The Mirror, acestuia i-a venit, ulterior, ideea de a transforma Boeing-ul într-o locuință.

Avionul, amplasat într-o zonă împădurită din statul Oregon, are propriul drum de acces și este sprijinit pe câțiva stâlpi de beton. Momentan, aeronava este în plin proces de reamenajare, așa că dispune doar de un duș improvizat.

Bruce plănuiește să instaleze un grup sanitar și să recondiționeze elementele interioare originale ale avionului, cum ar fi sistemul de iluminat și scaunele.

Pensionarul locuiește aici câte 6 luni anual. Cealaltă parte a anului o petrece în Japonia, acolo unde încearcă să achiziționeze un Boeing 747 pentru a-l recondiționa.

Te-ar putea interesa și: Wizz AIR nu mai taxează bagajele de mână

Compania aeriană Wizz Air a introdus de ieri, 29 octombrie 2017, noua politică de bagaje care permite tuturor pasagerilor să călătorească gratuit cu un bagaj mare de mână.

Pasagerii vor avea automat dreptul de a aduce la bordul aeronavei un singur bagaj de mână cu dimensiuni maxime de 55x40x23cm și o greutate maximă de 10kg ca parte a prețului biletului lor.

De asemenea, vor putea să aibă asupra lor articole de tip „duty free” achiziționate în aeroport, după controlul de Securitate.

Pentru acei pasageri care doresc să beneficieze de bagaje suplimentare, serviciul WIZZ Priority le permite să aducă la bord un bagaj adiţional mic care să fie amplasat sub scaun, cu dimensiuni maxime de 40x30x18cm.

WIZZ Priority este disponibil pentru pasagerii care achiziţionează WIZZ Go, WIZZ Plus şi WIZZ Privilege Pass

Acest serviciu le garantează că bagajul de mână gratuit va fi plasat în cabină şi le permite pasagerilor să se afle printre primii în aeronavă (să sară peste coada de la ambarcare).

„La Wizz Air satisfacţia pasagerilor este prioritatea noastră şi tocmai din acest motiv am ascultat opiniile lor, iar acum le oferim la fiecare bilet cumpărat posibilitatea de a beneficia de un bagaj de mână mai mare gratuit.

Am oferit cu această ocazie un nou exemplu al angajamentului companiei de a oferi clienților cea mai bună experienţă de zbor din clasă, din momentul în care își rezervă zborul şi până la aterizarea la destinația dorită.

Echipajul nostru prietenos și profesionist așteaptă cu nerăbdare să primească la bordul aeronavelor WIZZ pasageri aflaţi la primul zbor, dar şi pe cei care ne aleg din nou”, declară Johan Eidhagen, Wizz Air Chief Marketing Officer.