Connect with us
Un avion s-a PRĂBUȘIT! 71 de persoane la bord. Pasagerii nu au avut nici o șansă

Știri

Un avion s-a PRĂBUȘIT! 71 de persoane la bord. Pasagerii nu au avut nici o șansă

Avion Prăbușit. Rusia: Un avion AN-148, cu 71 de persoane la bord, s-a prabuşit în apropiere de Moscova

ACTUALIZARE, 16:02 – Au apărut primele imagini de la fața locului, conform Russia Today. Autenticitatea imaginilor nu a fost confirmată de autoritățile ruse. Mai jos puteți vedea un presupus video de la fața locului.

VIDEO – Avion prăbușit în Rusia

Actualizare, 15:10 – Autoritățile confirmă că s-au găsit fragemente din avionul prăbușit precum și mai multe cadavre, conform Russia Today.

Actualizare, 15:08 – Vezi imagini de la locul accidentului AICI.

ACTUALIZARE, ORA 15:00 – Ministrul Transporturilor din Rusia se îndreaptă către locul în care avionul s-a prăbușit, au confirmat oficialii ruși.

Avion Prăbușit. ACTUALIZARE, 14:59 – Prăbușirea avionului a fost confirmată de comitetul de invetigații din Rusia. O achetă a fost deja deschisă în acest sens.

ACTUALIZARE, 14:57 – Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines, cu 71 de persoane la bord, s-a prăbușit duminică la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, relatează site-urile BBC News și Russia Today.

Avion Prăbușit în Rusia

Aeronava Antonov An-148 transporta 65 de pasageri și șase membri ai echipajului pe ruta Moscova-Orsk.

Potrivit unui oficial al serviciilor de intervenție citat de presa rusă, avionul s-a prăbușit în apropiere de localitatea Argunovo, aflată la aproximativ 80 de kilometri sud-est de Moscova.

„Nu există nicio șansă pentru a mai descoperi supraviețuitori”, a mai precizat sursa citată.

Cursa regională a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a părăsit aeroportul din Moscova către orașul din apropiere de Munții Ural.

ACTUALIZARE, 14:53 – Potrivit BBC, care citează agenții internaționale de știri, avionul a dispărut de pe radar la 2 minute după ce a decolat pe Aeroportul Domodedovo.

ACTUALIZARE, 14:50 – Iată care a fost traseul avionul. Aparatul de zbor s-a prăbușit la scurt timp după decolare. Potrivit martorilor avionul a fost văzut arâznd în aer înainte să se prăbușească.

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines s-a prăbuşit duminică după-amiază în regiunea Moscova, informează agenţiile ruse de presă TASS şi Interfax. Avionul, de tipul AN-148, avea 71 de persoane la bord şi decolase de pe aeroportul moscovit Domodedovo, conforma Rusia Today.

Știre în curs de actualizare!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Vishinel MERCEDESUL

    2018-02-11T22:22:14+02:00 at 22:22

    Haolio harnashamentul lui Ciuhandu de Ronat. Cel mai marele saf de trib de la lingurari, pacurari, arjintari este fostal premar al orasiului Cimisoara pra hal sau nume Ciuhandu Gheorghie fost bulibasa in Karlsruhe undele are o fomeie cersatoare de lovele pa strada. Da ultim ragnet sa audele ca Ciuhandu so inscrisu inapoie in Partidu lu Taranescu si cantiteaza la prasadintiea Tinutului Sacuiescu. Hasmorocar bahtalo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top