Un avion s-a prăbuşit în Slovenia. Niciun supravietuitor

14.07.2016
Un avion s-a prăbuşit în Slovenia. Niciun supravietuitor

Avionul cu şase locuri s-a prăbuşit joi, în vestul Sloveniei, potrivit autorităţilor.

Niciunul dintre pasagerii aflaţi la bordul avionului nu a supravieţuit. Poliţia investighează circumstanţele în care a avut loc accidentul aviatic.

Dean Boznik, purtătorul de cuvânt al Poliţiei slovene, a declarat că aeronava, care era înregistrată pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, se deplasa din oraşul italian Veneţia înspre Leipzig, în Germania.

Citeste mai mult pe Huff.ro

19 martie 2016 – Un avion operat al Emiratelor Arabe Unite s-a prăbuşit în timp ce încerca o manevră de aterizare în Rusia, incident soldat cu moartea tuturor celor 62 de pasageri aflaţi la bord. Avionul, un Boeing 737, ce zbura de la Dubai la Rostov-on-Don, a fost pus la pământ de vântul puternic şi vizibilitatea scăzută.

31 octombrie 2015 – Toţi cei 224 de pasageri aflaţi la bordul zborului Kogalymavia 9268, cunoscut şi ca Metrojet, au decedat după ce o bombă a explodat în interiorul aeronavei, după ce a decolat din Egipt, cu direcţia Sankt Petersburg, bucăţi din avion aterizând în Peninsula Sinai. Organizaţia Stat Islamic a revendicat atacul.

24 martie 2015 – Zborul 9525 Germanwings s-a prăbuşit în Alpii Francezi după ce a decolat din Barcelona, Spania, cu direcţia Dusseldorf, Germania. Toţi cei 150 de pasageri au decedat, iar investigaţia de la acea vreme a descoperit că unul dintre piloţi, Andreas Lubitz, a prăbuşit aeronava în mod intenţionat, după ce s-a închis în cabina piloţilor. Ulterior s-a descoperit că Lubitz suferea de depresie de mai mult timp.

Citeste mai mult pe Mediafax