Connect with us
eugen stan

Știri

Un lider de sindicat a dezvăluit cum a ajuns pedofilul Eugen Stan în poliție. Ce a făcut bărbatul după comiterea faptelor

Eugen Stan este numele pedofilului care a agresat doi copii în lift, în Drumul Taberei. Bărbatul lucrează de circa 10 ani la Poliția Rutieră.

Liderul sindicatului polițiștilor, Dumitru Coarnă, a fost uluit de faptul că agresorul lucra în Poliția Română.

„E un om care, din întâmplare, din greșeală, a ajuns în Poliție. Putea să fie un profesor, un medic, oricine”, spune Dumitru Coarnă, care consideră că practic este imposibil să fie depistate toate problemele, înainte de a face angajări.

„Ar trebui să avem aparate ultraperformante, care să măsoare cât de întregi la minte suntem cu toții”, a declarat Coarnă, subliniind că „lucrurile subiective nu le putem controla”.

„Am rămas interzis. nici nu concepeam așa ceva și nu cred că un om întreg la minte poate să conceapă că un polițist poate să fie capabil să comită această infracțiune. Dumnezeule! Se întâmplă, din păcate!”, a mai spus Dumitru Coarnă, la Digi24.

Informația a plecat de la Brigada Rutieră, care i-au anunțat pe colegii de la Serviciul Omoruri.

Pe de altă parte, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, a fost mai tranșant, solicitând demisia șefilor polițistului.

„Vă imaginați că el ar fi trebuit să fie recunoscut mult mai repede, fiind din rândurile Poliției. Pe surse se spune că și anul trecut ar fi avut un incident cu o doamnă. Iar psihologul polițiștului trebuie să fie liber și independent”, a spus Iulian Surugiu.

Mai mult, Iulian Surugiu a mai spus că testul psihologic nu mai corespunde cu realitatea și că a devenit mai mult o formalitate.

„Cred că a trecut testul psihologic, e un test cu baterii vechi, nu corespund realității. Uu test psihologic nu poate să redea că esti pedoifil, dar comportamentul lui trebuia să dea de gândit.

Eu cred că în urma anchetei, foarte mulți din șefii ai lui trebuie să își dea demisia.

Vorbim de o boală aici, iar boala trebuie tratata, ceea ce la noi în Ministerul de Interne nu se întâmplă”, a mai menționat liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Ce a făcut pedofilul după comiterea faptei

Conform informațiilor obținute pe surse pe Antena 3, imediat după agresiuni, bărbatul a plecat din București și s-a întors abia în această dimineață.

Imediat după ce a comis nenorocirile, iar cei de la poliție au făcut publice fotografiile, colegii săi au glumit pe un grup de Whatsapp pe seama agentului că acel pedofil seamănă cu el, fără a realiza că chiar el este agresorul. Eugen Stan a replicat cu glume la afirmațiile colegilor.

Se pare că acesta era respectat de colegii săi, care nu și-au închipuit că individul ar fi fost în stare de așa ceva.

Anchetatorii caută acum să afle dacă polițistul se face vinovat și de o altă agresiune sexuală la adresa unei fetițe de șapte ani, din 2012, pe care un bărbat a urmărit-o după ce a ieșit de la școală și a agresat-o sexual tot în sectorul 6.

Polițiștii au ADN-ul de atunci, așa că e o chestiune de timp până se va infirma sau confirma acest lucru.

Citește și: ULTIMA ORĂ Pedofilul din Capitală este agent de Poliție. Detalii HALUCINANTE din anchetă

1 Comment

1 Comment

  1. Jan Valjean

    2018-01-09T12:18:32+02:00 at 12:18

    Inchisoare pe viata fara drept de eliberare conditionata,asa cum se condamna in SUA un astfel de infractor,care este si politist,ceea ce agraveaza situatia din punct de vedere al periculozitatii sociale a individului.Sa nu uitam de asasinul Cioaca,tot politist la momentul comiterii crimei,ce individ este acla care-i ucide mama propriului fiu apoi ascunde cadavrul acesteia si minte de ingheata apele.Codul penal si codul de procedura penala trebuie modificate sa fie ca-n SUA,adica cei condamnati pentru fapte grave precum crime oribile cu profanarea cadavrului,crime asupra copiilor,batranilor si femeilor insarcinte,criminali si violatori in serie,pedofili,sa fie condamnati pe viata fara drept de eliberare conditionata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top