Connect with us
primar din italia romani

Știri

Un primar din Italia declară RĂZBOI românilor: „Se comportă ca niște animale și ne-ar plăcea să fie…

Primarul localității Monfalcone, Anna Maria Cisint, a postat un mesaj dur la adresa românilor, după un incident petrecut cu câteva zile în urmă.

Șase români au făcut o „petrecere” în aer liber, pe spațiul verde dotat cu bănci și mese de lemn din apropierea unei mari parcări private a orașului.

În urma lor au lăsat foarte multe gunoaie, iar pe măsură ce se apropiau de zona locuită, au început să se certe. Lucrurile au degenerat și s-au luat la bătaie.

În timpul bătăii au fost sparte și ferestre de la parterul unui bloc iar urletele și gemetele românilor beți și puși pe ceartă au atras atenția locatarilor din zonă care au chemat imediat poliția. Doi dintre ei au ajuns la spital după incident.

Primarul localității a reacționat dur la adresa românilor implicați.

„Mizerabilii, uitați ce au lăsat în urma lor niște cetățeni români” a scris pe pagina sa de Facebook alăturând și o imagine cu murdăria lăsată de conaționalii noștri de la locul unde mâncaseră și băuseră aceștia.

„Am implicat deja departamentul legal al municipalității și, dacă va exista un caz penal, primăria se va constitui parte civilă pentru a solicita despăgubiri. Apoi, vom cere companiei Fincantieri să-și asume responsabilitatea angajaților săi, să intervină cu măsuri împotriva comportamentului lor și să plătească despăgubirile necesare.

Vom cere, de asemenea, să fie luate alte măsuri: acești români sunt oameni nedoriți aici, vin la Monfalcone pentru muncă și se comportă ca niște animale și ne-ar plăcea să fie nedoriți și pentru compania în care lucrează. Nu se poate murdări în modul ăsta orașul care te ospitează, să facă bine și să se întoarcă acasă la ei”, a mai arătat primarul Anna Cisint.

Mesajul acesteia a fost bine primit de comunitate, oamenii lansându-se în critici asupra românilor.

Anna Cisint face parte din partidul Lega Nord, cunoscut pentru vederile sale naționaliste și eurosceptice.

Citește și: Tragedie în Italia. O familie de români, implicată într-un grav accident. Cine sunt victimele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top