Connect with us

Știri

Un șofer și-a parcat jeep-ul într-o stație RATB. Poliția îi face acum dosar penal

Un șofer și-a parcat jeep-ul, joi dimineața, într-o stație RATB de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, din zona Guvenrului.

Mașina parcată în interiorul unui refugiu de autobuz a fost fotografiată de mai mulți trecători, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Polițiștii Brigăzii Rutiere s-au autosesizat și au făcut verificări la fața locului.

„Conducătorul auto a fost identificat și pe numele acestuia va fi întocmit un dosar penal, în conformitate cu articolul 339, alineatul 3 din Codul Penal, pentru atingerea dreptului la liberă circulație a participanților la trafic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu.

Potrivit articolului 339, alineatul 3 din Codul Penal, se pedepsește cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă, „așezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulația pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranța circulației ori se aduce atingere dreptului la liberă circulație a celorlalți participanți la trafic”.

Soția șoferului susține că stația RATB a fost desființată

Jurnalistul Vlad Petrescu a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost contactat de o femeie care susține că este soția șoferului care a parcat jeep-ul în stația RATB. Aceasta a susținut că stația de autobuz respectivă a fost desființată.

Citește și: Drumuri închise 12 ianuarie. Situația drumurilor actualizată

„M-a contactat pe mesagerie o doamnă care susține că e soția proprietarului. Mi-a spus că acolo nu mai este stație RATB „de trei ani”. Nu dorește să posteze chiar ea  explicații pentru că nu vrea să intre „în polemici”, dar mi-a cerut sa verific eu daca e adevarat sau nu. Ca atare, asta e intrebarea: mai e sau nu mai e statie RATB acolo? Cine mi-a trimis poza zice ca e”, a scris Petreanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top