Connect with us
Un suspect de pedofilie din Buzău a fost reținut, după o postare pe Facebook

Știri

Un suspect de pedofilie din Buzău a fost reținut, după o postare pe Facebook

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au identificat şi depistat în aproximativ două ore de la sesizare, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Buzău. Tânărul este bănuit de coruperea sexuală a minorului.

Pe 25 aprilie 2018, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău s-au autosesizat în urma apariţiei în mediul online a unor informaţii privitoare la faptul că un bărbat a acostat pe stradă un minor. Acesta ar fi adresat solicitări cu caracter sexual.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii buzoieni, cel în cauză, a fost identificat şi depistat pe raza municipiului Buzău, fiind condus pentru audieri la sediul Poliţiei.

Citește și: Un nou caz înfiorător în România. Un profesor pedofil a fost prins de polițiști. Cine este bărbatul și ce a făcut elevilor

Din cercetările efectuate a reieşit că tânărul ar fi abordat un minor în vârstă de 12 ani, pe stradă, în municipiul Buzău, iar pe timpul discuţiilor cu acesta ar fi comis acte de natură sexuală.

Persoana în cauză va fi internată într-o unitate spitalicească, în vederea efectuării unei expertize medicale de specialitate.

Citește și: Un pedofil timișorean, prins în fapt de oamenii legii! Ce voia să le facă la două fetițe de zece ani

A fost întocmit dosar penal, în care poliţiştii desfăşoară cercetări, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Mama minorului a scris pe Facebook despre faptele tânărului

”Fetele care aveţi copii, aveţi grijă de ei că în minunatul nostru cartier Dorobanţi se află un pedofil! Este blonduţ, 1.70, şi o aluniţă în barbă! Sper să-l descoperim şi să ajungă unde trebuie înainte să facă rău! Îi plac si fetitele si baietii!”, a scris mama minorului pe Facebook.

Postarea apărută miercuri la prânz a stârnit numeroase reacţii pe pagina mameni care a transmis avertismentul. Aceasta a venit şi cu lămuriri asupra incidentului care a determinat-o să decidă postarea mesajului.

”Din păcate, s-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul şi chiloţii. (…) Am aflat că stă la blocurile din spatele pizzeriei Toscana! Şi i-a spus băiatului că se ocupă cu aşa ceva!”, a scris femeia.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top