Connect with us
Va mai fi extrădată Elena Udrea? Răspunsul avocatului acesteia

Știri

Va mai fi extrădată Elena Udrea? Răspunsul avocatului acesteia

Foarte multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla cu Elena Udrea după ce a născut și dacă aceasta  va fi extrădată pentru a executa pedeapsa din dosarul Gala Bute.

Avocatul acesteia spune că, acum că a devenit mamă, Udrea nu va mai fi extrădată, întrucât legea costaricană nu permite asta.

„Nu există nicio şansă să fie extrădată, pentru că fetiţa va primi cetăţenie costaricană, iar statul Costa Rica protejează copiii şi nu permite separarea fetiţei de mamă.

Noi avocaţii vom continua demersurile şi sperăm să obţinem o soluţie de anulare a acestei decizii abuzive”, a declarat pentru News.ro avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu.

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea, aflată în Costa Rica, a născut, joi, o fetiţă, a anunţat Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea.

El a scris, pe Facebook, că iubita sa se simte bine.

Ce spune Alexandrov după ce Elena Udrea a născut

„Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal.

O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, spune logodnicul Elenei Udrea.

Elena Udrea a fost condamnată în 5 iunie de instanţa supremă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul „Gala Bute” şi se află în Costa Rica de la începutul acestui an, fiind dată în urmărire.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat atunci că extrădarea Elenei Udrea, care a depus o cerere pentru obţinerea statutului de refugiat politic, este posibilă chiar şi în absenţa unui acord bilateral în acest sens.

El a adăugat că există un precedent. De asemenea, ministrul a explicat că durata procesului de extrădare depinde de legislaţia din Costa Rica.

Citește și: Primele detalii despre fetița Elenei Udrea

4 Comments

4 Comments

  1. Un roman

    2018-09-26T10:50:41+03:00 at 10:50

    Toti sunt mana in mana! Aranjati intre ei, ca doar au fost colegi la hotii. Interesant este cum unii fura tara dupa care traiesc bine merci in locuri exotice cu progeniturile lor!

  2. stefan avram

    2018-09-24T13:34:41+03:00 at 13:34

    Ar trebui condamnati blegii care n-au facut nimic s-o aduca-n tara la timp !!!! Nu mai exista favorizarea faptuitorului ??? In fapt, fiind condamnata, a infractorului….. Dom. Ministru, ce mai faceti? Un Ghitza, un Mazare, nimic ?????

  3. Turtoi T.

    2018-09-24T12:17:44+03:00 at 12:17

    Cu tot bugetul Romaniei pe care l-a avut la dispozitie Udrea a reusit doar sa-si dezvolte in Costa Rica un copil.
    Sa-i dea Al de Sus sanatate! Dar pentru cei de jos este jaf de tara si nimeni nu poate sta cu mainile incrucisate.

  4. Cristian Marinescu

    2018-09-21T14:11:58+03:00 at 14:11

    Din ciclul curve fara frontiere!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top