Connect with us
Vaslui: Accident în Negrești, pe 4 iunie 2018. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a lovit la locul de muncă

Știri

Vaslui: Accident în Negrești, pe 4 iunie 2018. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a lovit la locul de muncă

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a ajuns, luni, la spital cu o plagă abdominală după ce a suferit un accident de muncă la o fabrică de mobilă din oraşul Negreşti.

„Bărbatul a fost preluat de un echipaj SAJ, cu o plagă abdominală şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Din fericire, nu i-au fost afectate organele interne”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Vaslui, Aurora Popa.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui au demarat verificări în acest caz.

Te-ar putea interesa și: Accident în Ialomița: Un cioban și șapte oi au fost loviți de tren și au murit pe loc

Accident de tren pe 4 iunie 2018. Un cioban și șapte oi au murit luni, după ce au fost loviți de un tren de călători.

Trenul se deplasa pe ruta Buzău-Constanţa, iar accidentul a avut loc la km 44+800, între localităţile ialomiţene Bărăganu şi Murgeanca (Valea Ciorii). Victima, de 59 de ani, era în stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de salvare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt. Lăcrămioara Chirea, în ajutorul bărbatului au intervenit Garda Ţăndărei cu o autosanitară SMURD şi o autospecială de stingere, precum şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu un echipaj cu medic.

Citește și: Galați: Accident în Barcea – O femeie și-a pierdut viața

„Persoanei i-au fost aplicate manevre de resuscitare timp de 60 de minute, însă nu a putut fi salvată. Călătorii din tren nu au suferit vătămări, iar circulaţia pe linia afectată a fost reluată după aproximativ 60 de minute”, a mai declarat sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Accident în Sâncrăieni, Harghita! A fost activat planul roșu de intervenție

Accident deosebit de grav în Sâncrăieni, Harghita, pe 4 iunie 2018. Un autoturism a intrat într-un microbuz în care se aflau 20 de persoane. Șoferul autoturismului a murit pe loc, iar soția sa a rămas încarcerată. Planul roșu de intervenție a fost activat imediat.

„Astăzi la 13.31, ISU Harghita. Un microbuz cu persoane și un autoturism s-au ciocnit în Sâncrăieni, Harghita. A fost activat planul roșu de intervenție. Din informații, conducătorul autorturismului a decedat, soția a rămas încarcerată. Alina Ciubotariu,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top