Vaslui: O mireasă a murit la două zile după nuntă. Ce a decis justiția în legătură cu soțul ei

O tânără mireasă din Negrești a murit la doar două zile după nuntă. Ea avea doar 19 ani și și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit.

Ana Maria Irimiea (19 ani) se afla în autoturism împreună cu soţul ei, Ionuţ Bârzu (26 ani)  şi se îndreptau spre localitatea Todireşti, la părinţii fetei.

La un moment dat, între Negreşti şi localitatea Siliştea, pe o porţiune de drum drept, tânărul de 26 de ani a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens intrând cu autoturismul între un gard şi un stâlp.

Fata a fost grav rănită și dusă de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Soțul acesteia a fost testat cu etilotestul, dar rezultatul a ieșit negativ.

În fața anchetatorilor, bărbatul nu a putut explica cum s-a produs tragedia, spunând că nu își mai amintește ce s-a întâmplat.

El a precizat că, pe fondul oboselii din ultimele zile, este posibil să fi ațipit la volan.

În această săptămână, la doi ani de la producerea tragediei, magistrații de la Judecătoria Vaslui l-au condamnat pe tânăr la șapte luni de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

În aceeaşi decizie, judecătorii au obligat societatea de asigurări la plata sumei de 80.000 de euro către părinţii, surorile şi fratele victimei. Astfel, părinţii vor primi fiecare câte 25.000 de euro, iar fiecare frate va primi câte 10.000 de euro.

Citește și: A murit politicianul Emanuel Mitric! Avea doar 28 de ani

Citește și: Alina Fekete a murit după o îndelungată suferință, provocată de un accident groaznic

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 11 iul.. 2018
Scris de , în Știri
Comentarii