Connect with us

Știri

Veste BOMBĂ pentru toți românii care FUMEAZĂ. Ce s-ar putea schimba radical

Legea antifumat a împărțit țara în două: nefumători și fumători. În ultimele luni, au existat tot felul de speculații cum că această lege care interzice fumatul în spațiile publice s-ar putea modifica.

Legea antifumat, la cheremul patronilor?

Consilierul premierului, Eugen Orlando Teodorovici, a declarat pentru Business Magazin că, având în vedere nemulțumirile din ultima perioadă, patronii cluburilor și localurilor ar trebui să decidă dacă îi lasă pe clienți să fumeze în interior.

Teodorovici susține că legea e prea aspră, însă, cu toate astea, nu există vreun proiect la nivel guvernamental de modificare a acesteia.

„Nu cred că la nivel de Guvern se va propune o astfel de modificare, tot la parlament o discuție cu cei interesați. Sunt câțiva colegi parlamentari din mai multe partide care au aceeași abordare, se poate găsi o formulă de mijloc.

CITEȘTE ȘI: Reguli noi în privința pachetelor de țigări și a produselor din tutun

CITEȘTE ȘI: Legea antifumat va fi mai permisivă – Ministerul Sănătății se opune

Putem spune: unde e doar cafenea, nu se duc copii, sau cluburi de noapte, unde se poate decide să fumeze, atunci patronul va decide singur dacă va fi și un spațiu pentru nefumători. Dar nu interzici, omul ăla unde fumează”, susține fostul ministru din cabinetul Ponta.

Legea antifumat a intrat în vigoare în luna martie 2016.

1 Comment

1 Comment

  1. horatiu

    2017-07-14T18:57:42+03:00 at 18:57

    Agitatorule, Daniel Suta: Termina dracului cu prostiile si lasa legea asa toleranta cum este. Un fumator in spatiu public trebuie IMPUSCAT. TUTUNUL AR TREBUI INTRODUS IN CATEGORIA DROGURILOR DE MARE RISC si contrabanda cu tutun tratata ca si contrabanda cu heroina, morfina sau LSD. In rest te rog sa le spui tuturor celor care incearca sa sugereze modificarea legii, in sensul relaxarii ei , in favoarea fumatorilor, sa se duca dracului si sa ne faca, tuturor nefumatorilor inainte de a pleca, o felatie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top