Connect with us

Știri

Viața dură și plină de griji i-a motivat pe Ionuț și Mariana din Echipa Războinicilor de la „Exatlon” să dea totul pentru a câștiga

Competitia “Exatlon”, filmata in indepartata Republica Dominicana, cea in care concurentii celor doua tabere, Echipa Razboinicilor si Echipa Faimosilor, isi disputa premiul de 100.000 de Euro pus in joc, prin probe sportive dure, care le testeaza rezistenta fizica si phisica, continua la Kanal D.

Reality-ul suta la suta autentic va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata aceasta pana marti, de la ora 20:00.

Dorinta de a castiga si de a demonstra ca au abilitati de campioni ii motiveaza total pe concurentii din Echipa Razboinicilor sa lupte pana la ultima suflare, unii dintre acestia intrand pe campul de lupta, la duel cu rivalii lor, chiar si accidentati, riscand astfel eliminarea din competitie.

Acesta a fost si cazul lui Ionut, cel care si-a ajutat echipa in cea de-a treia editie “Exatlon” sa reduca diferenta semnificativa intre cele doua tabere.

Si Mariana, surpriza din acest concurs, este una dintre cei mai duri atleti din lume, cu un background sportiv cu greutate, aceasta facand sacrificii enorme de-a lungul carierei sale pentru a ajunge o campioana.

Viata plina de lipsuri i-a calit pe cei doi concurenti din Echipa Razboinicilor sa isi duca nobil fiecare lupta impotriva rivalilor din Echipa Faimosilor, chiar si in cele mai extreme conditii.

Inainte de proba de marti seara, difuzata la Kanal D, discursul motivational al lui Ionut i-a ridicat moralul Marianei, amintindu-i acesteia motivul pentru care se afla in competitie.

“Arata pentru ce ai venit aici! Arata-i copilului tau ce inseamna competitia. Dormim afara, dormim in casa, suntem o echipa.

Trebuie sa trecem si prin bine, si prin rau. Noi am trecut si prin greu, am fost invatati cu greul; am plecat de jos, am dormit pe cartoane, prin scari de bloc. Noi o sa castigam! Ati inteles?”, a spus acesta.

„Exatlon” continua saptamana aceasta, competitia va putea fi urmarita patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top