Connect with us
Victor Becali a ajuns de urgență la spitalul Floreasca, direct din penitenciar

Știri

Victor Becali a ajuns de urgență la spitalul Floreasca, direct din penitenciar

Victor Becali a fost transportat de urgență la spital miercuri, după ce fostului impresar i s-a făcut rău după gratii.

Fostul impresar FIFA a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, la scurt timp după ce i s-a făcut rău, potrivit spynews.ro.

Fostul impresar FIFA se afla încă după gratii, după ce cererea lui de eliberare condiționată a fost respinsă.

Victor Becali a primit 5 ani şi 8 luni închisoare cu executare, în dosarul în care sunt acuzaţi că au mituit-o pe fosta judecătoare Geanina Terceanu.

Te-ar putea interesa și: Ioan Becali va fi eliberat din închisoare! Decizia este definitivă

Ioan Becali va fi eliberat din închisoare. Judecătorii de la Tribunalul Ialomița au decis acest lucru și au respins contestația procurorilor anticorupție la prima decizie de eliberare condiționată.

Cât despre Cristi Borcea, magistrații Judecătoriei sectorului 4 au rămas în pronunțare. Decizia nu va fi definitivă în ceea ce îl privește pe fostul acționar de la Dinamo.

Magistrații Tribunalului Ialomița au decis definitiv miercuri ca fostul impresar Ioan Becali să fie eliberat condiționat din închisoare.

Tribunalul a respins astfel o contestație a DNA şi a mentinut decizia de eliberare dată pe 5 martie de Judecătoria Slobozia.

Citește și: Giovanni Becali a fost operat de urgenta

Ioan Becali avea de executat un rest de pedeapsa din condamnarea de 7 ani şi 4 luni inchisoare primită pentru mituirea fostei judecatoare Geanina Terceanu.

Pe 4 martie 2014, Ioan Becali fusese condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Doarul Transferurilor”. A fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016.

În dosarul „Mită pentru judecătoare”, Victor Becali a primit 5 ani și 8 luni, judecătoarea Geanina Terceanu a primit 7 ani pentru luare de mită, iar Cristi Borcea a fost achitat.

Frații Giovanni și Ioan Becali au fost acuzați că i-au dat fostei judecătoare Gianina Terceanu 220.000 de euro, în tranșe, din aprilie 2009 până în mai 2012, pentru a-i scoate nevinovați în „Dosarul Transferurilor”. Citește continuarea AICI.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top