Data: 13 Dec. 2017, Ora publicării:10:18

VIDEO Crima la stația de metrou Dristor 1. Reacția criminalei RECIDIVISTE

Criminala care a împins o tânără pe linia de metrou de la Dristor 1, care a decedat în urma impactului cu trenul, a fost prinsă de polițiști. Totul s-a întâmplat în cursul nopții de marți după ce a împins o femeie în fața metroului. 

CRIMĂ LA METROU DRISTOR 1 Anchetatorii bănuiesc că femeia ar avea probleme psihice. La audieri, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1, a fost incoerentă.

Aceasta nu a putut furniza anchetatorilor informații care să lămurească ce a motivat-o să comită crima.

Principala suspectă, în ceea ce are tot mai mult detaliile unei crime, este o femeie de 36 de ani, identificată în scurt timp de poliţişti.

Citește și UPDATE. Crimă la metrou. O tânără a fost găsită moartă în stația de metrou Dristor 1 din București. Suspecta a fost depistată

Polițiștii au intrat în alertă imediat, iar până la prinderea femeii, la fiecare gură de metrou au fost distribuite fotografiile cu suspecta. Polițiștii au luat de asemenea toate măsurile de precauție, pentru siguranța călătorilor.

CRIMĂ LA METROU DRISTOR 1 Aceștia au reușit identificarea și prinderea principalului suspect cu ajutorul capturilor de pe camerele de supraveghere de la metrou. Acestea au fost publicate în mediul online.

Autoare crima la metrou

Principalul suspect în acest caz șocant este o femeie de 36 de ani

Autoarea (suspectă) a crimei de la metroul din București

 

Individa a fost găsită în zona Unirii, la doi paşi de o altă staţie de metrou şi, dupa câteva ore de audieri, în această dimineaţă a fost reţinută.

CRIMĂ LA METROU DRISTOR 1 O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice.

Imediat după tragedia care a cutremurat o țara întreagă, Poliția Capitalei s-a mobilizat și a cerut ajutorul populației. Autoritățile au emis un comunicat de presă cu semnalmentele principalului suspect în acest caz de posibilă crimă.

Criminala de la metrou a fost prinsă, în noaptea de marți spre miercuri. Anunțul a fost făcut de Poliția Română:

„Felicităm echipa Brigăzii de Poliție Transport Public București, pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Aceștia au depistat principala suspectă în cazul omorului de la stația de metrou Dristor 1. Ei sunt, astăzi, EroiiZilei”, este mesajul postat pe Facebook de Poliția Română.

Femeia a ucis o tânără în stația Dristor 1 și a atentat la viața alteia

CRIMA LA METROU DRISTOR 1 Tragedia de noaptea trecuta s-a petrecut în jurul orei 20, în stația de metrou Dristor 1.

În momentul sosirii echipajului de urgență, tânără de 25 de ani era în stop cardio-respirator şi cei de la SMURD nu au mai putut să o salveze. Imediat, în subteran au ajuns şi criminaliştii.

În scurt timp, s-a conturat scenariul cutremurător al unei crime. Martorii povestesc că o femeie ar fi împins-o pe fată, fără să existe însă înainte o discuţie sau vreun conflict între cele două.

Citește și Cine este autoarea crimei de la metrou – Femeia a ucis o tânără în stația Dristor 1 și a atentat la viața alteia

CRIMA LA METROU DRISTOR 1 În scurt timp, s-a conturat scenariul cutremurător al unei crime. Martorii povestesc că o femeie ar fi împins-o pe fată, fără să existe însă înainte o discuţie.

După ce în mediul online a apărut informația conform căreia victima incidentului șocant este însărcinată, teoria șocantă a fost infirmată de posesorea contului de Facebook care și-a asigurat prietenii că este bine.

Surse judiciare au declarat femeia, care se numeşte Magdalena Şerban şi este din Craiova, a fost incoerentă pe toată durata audierilor. Aceasta nu a putut furniza anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise.

CRIMĂ METROU DRISTOR 1 Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo.

Citește  și Cine este autoarea crimei de la metrou – Femeia a ucis o tânără în stația Dristor 1 și a atentat la viața alteia

În imaginile video cu primul incident, petrecut la staţia de metrou Costin Georgian, se poate observa că femeia a împins-o pe victimă de trei ori, nereuşind să o arunce pe şine.

Victima ar fi opus rezistenţă, iar la un moment dat s-a şi luptat cu ea, reuşind într-un final să fugă

În cazul celui de-al doilea incident, de la staţia Dristor, imaginile arată că tânăra de 25 de ani a fost împinsă şi a căzut pe şine exact la momentul la care trenul a ieşit din tunel.

Tânăra a reuşit să se ridice, pe şine, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul. Moment în care victima a căzut din nou, fiind lovită de metrou. La acel moment, ân staţia de metrou se aflau puţine persoane.

CRIMA METROU DRISTOR 1 Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinută de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti miercuri dimineaţă, după ce a fost audiată timp de câteva ore la sediul Poliţiei Capitalei.

Aceasta este cea care seara trecută a încercat să ucidă o persoană în stația de metrou Costin Georgian. Din păcate și-a dus planul la bun sfârșit în stația de metrou Dristor.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou, iniţial suspectându-se că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu ea.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 13 Dec. 2017
Scris de , în Știri
Comentarii