Connect with us
Vrei sa fii stewardesa? WizzAir face angajari

Știri

Vrei sa fii stewardesa? WizzAir face angajari

Wizz Air angajează stewardese şi stewarzi în Bucureşti; interviurile sunt programate pe 30 august şi pe 20 septembrie

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din România după numărul de pasageri, recrutează însoţitori de bord pentru baza din Bucureşti, ca parte a planului de dezvoltare anunţat pentru anul 2016.

Anca si Georgiana te pot ajuta sa treci de interviu fara probleme. Citeste aici in interviu exclusiv cu ce trebuie sa faci

Compania, care şi-a mărit echipa cu aproape 500 de angajaţi în acest an, a programat interviurile cu cei interesaţi să muncească „la înălţime”, în zilele de 30 august şi 20 septembrie, la hotelul Angelo by Vienna House Bucureşti.

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, printre care să aibă peste 18 ani, să fie fluenţi în engleză atât în scris, cât şi vorbit, să ştie să înoate, să aibă o înălţine de 1,65m (pentru persoanele de sex feminin) sau 1,75m (masculin), să aibă experienţă în relaţia cu clienţii, dar şi să poată ajunge la aeroport în maximum o oră.

Abilităţile excelente de comunicare, flexibilitatea pentru programul în schimburi şi plăcerea de a lucra în echipă sunt avantaje clare pentru a fi recrutat.

”Participanţii la sesiunea de recrutări vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referinţe şi două poze (plan amplu şi tip paşaport) şi trebuie să-şi rezerver suficient timp deoarece interviurile se pot desfăşura pe parcursul mai multor ore”, precizează compania.

Totodată, compania a lansat primul film de prezentare despre ce înseamnă să fii însoţitor de zbor.

Wizz şi-a crescut echipa cu aproape 500 de angajaţi în acest an, numărul total de angajaţi ajungând la peste 2.800. Dintre aceştia, 1.700 lucrează ca însoţitori de zbor la 25 de baze din Europa Centrală şi de Est.

Operatorul aerian low-cost are o cotă de piaţă în România de 28,6%, potrivit propriilor informaţii, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piaţa transporturilor aeriene de pasageri.

Pe următoarele locuri se clasează o altă companie aeriană low-cost, Blue Air, cu o cotă de piaţă de 14,5%, Ryanair (6,7%) şi Lufthansa (6,6%). Compania a anunţat, recent, că a ajuns la 25 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale din şi spre România.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top