Connect with us
Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile. Unde vom avea parte de zăpadă

Știri

Vremea în Bucureşti. Prognoza oficială pentru următoarele două săptămâni

Meteorologii estimează pentru următoarele două săptămâni, 5 – 18 februarie, o vreme ce se va încadra, în general, în mediile multianuale ale perioadei din calendar.

Temperaturi în scădere faţă de cele înregistrate în ultimele zile, dar şi precipitaţii aproape în fiecare zi, cu probabilitate mai mare pentru cantităţi însemnate după data de 7 februarie, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Vremea Bucureşti. Valori termice în scădere şi precipitaţii aproape zilnic, în intervalul 5-18 februarie

În Muntenia, pe parcursul primei săptămâni de prognoză, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă a anului.

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele 14 zile

Cele mai ridicate maxime diurne se vor înregistra în jurul datei de 8 februarie când vor fi 10 grade, iar minimele nocturne vor fi de două grade.

La finalul acestei săptămâni, valorile de temperatură diurnă se vor situa în jurul normelor, iar cele nocturne uşor mai ridicate faţă de norme.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, temperaturile minime nu vor avea variaţii semnificative şi se vor situa în jurul normelor perioadei, respectiv între -4 şi -2 grade.

Temperaturile maxime se vor menţine relativ constante, in jurul a două grade, cu o uşoară tendinţă de creştere spre sfârşitul intervalului de prognoză.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată în jurul datei de 7 februarie, precum şi în intervalele 9 – 11 şi 13 – 14 februarie, iar pe 10 februarie cantităţile de apă vor fi mai însemnate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top