Connect with us
Wizz Air suspendă zborurile spre Italia din România

Știri

Wizzair a anulat 8 curse – Iată datele de contact ale Wizz air și cum poți recupera banii sau primii despăgubiri

Wizzair a anulat astăzi, 18 martie 2018, 8 curse din cauza vremii din București și Otopeni. Fenomenul „Freezing rain”, cel care stă la baza perturbării traficului de pe  Aeroportul Internațional Otopeni, a obligat compania să aibă multe zbouri întârziate și 8 anulate.

Pe adresa redacției AIR24 au venit zeci de mesaje de la pasagerii companiei care nu găseau o modalitate de contact a companiei aeriene și care susțin că reprezentanții companiei de handling (compania externă, angajată de Wizzair,  care se ocupă de checkin și biroul de informații) nu comunică cu pasagerii.

Este important de înteles că în această situație Aeroportul Otopeni nu are nici o putere și nu poate acorda asistență în numele companiei. Toți pasagerii care au fost afectați de întârzieri sau au avut zboruri Wizzair anulate, trebuie să ia legătura direct cu compania aeriană. iată care sunt datele acesteia de contact.

Date de contact Wizz air – Zboruri anulate și întârziate

  • Orice birou de checkin sau informații Wizzair
  • Telefon 0903 760 105 – ATEȚIE apelul este taxat cu 65 de eurocenți pe minut
  • Pe site-ul wizzair.com găsiți toate datele de contact din fiecare țară în care compania operează.

Din informațiile obținute de la Valentin Iordache, pasagerii Wizz air sunt asistați de companie prin reprezentanții acesteia.

”Sunt în grija companiei/agentului de handling. Unii au fost reprogramați pentru mâine (zboruri amânate) alții, de la zborurile anulate, vor fi reprogramați sau își vor primi banii pe bilete – conform reglementarilor europene. Este o relație directă pasager-companie, în care noi nu putem interveni în niciun fel.”, a spus Iordache pentru AIR24.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Daiana

    2018-04-10T00:03:48+03:00 at 0:03

    daca nu va rezolva despagubirea si vor sa va lasa cu un voucher de vreo 10 euro,va recomand sa competati formularul de la aintarziatavionul.ro, au comision, dar iau bani doar daca au reusit sa obtina despagubirea. Mie mi-a intarziat 5 ore si mi-au obtinut 400 euro/persoana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top