Connect with us
Zina Dumitrescu o mama uitată într-un azil

Știri

Zina Dumitrescu o mama uitată într-un azil

Zina Dumitrescu, mama modei românești, a murit astăzi, 28 martie 2019. Celebra creatoare de modă a stat în ultima parte a vieții sale într-un azil de bătrâni. A fost dusă acolo de fiul ei și din păcate acesta o vizita foarte rar.

La un momentdat directorul azilului de bătrâni a declarat că facturile de cazare a Zinei Dumitrescu nu sunt plătite. Cea mai mare durere a Zinei a fost că fiul său uită să o caute.

Citește aici: A murit Zina Dumitrescu

În repetate rânduri apropiații ei făceau eforturile necesare pentru ca fiul ei să ajungă să o vadă, însă acesta evita vizita în locul în care mama sa și-a petrecut ultimii ani din viață.

Zina Dumitrescu împlinea anul acesta 83 de ani, a murit dupa masa de prânz. Ultima zi a Zinei Dumitrescu a fost bună conform celei mai bune prietene ale sale, a mâncat, s-a dus în camera ei și a murit în somn.

Zina Dumitrescu s-a născut în 1936 în Republica Moldova. După război familia s-a mutat la Pitești. Aici Zina a terminat liceul economic, apoi a intrat la Facultatea de Drept a Universității din București. Încă din primul an de facultate a început să lucreze ca manechin. La 30 de ani, a devenit directorul executiv al Casei de Modă Venus.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top