Connect with us
Cursa interna spre Constanta

Știri

Zoruri interne catre Constanta. Ce pret au biletele de avion

Zboruri interne catre Constanta se traduce cu un numar mai mare al turistilor pe litoralul romanesc. Se estimeaza o creste cu pana la 40% anul viitor, in conditiile in care operatorul aerian low-cost Blue Air va deschide o baza operationala pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, unde va aduce turistii din tara, relateaza Agerpres.

Citeste si: Promotie Ryanair: Bilete de avion ieftine in Romania si Europa

Citeste si: Turkish Airlines opereaza zboruri pe ruta Istanbul – Cluj. Ce pret au biletele

„Estimez o crestere consistenta, de 30-40% in plus fata de sezonul 2016. Ii luam in calcul pe turistii care nu ar fi ales litoralul romanesc si ar fi plecat in destinatii externe de pe aeroporturile din Iasi, Oradea, Cluj si Timisoara. Asa vor fi tentati sa isi petreaca vacanta pe litoralul romanesc. De maine, transmitem catre ANAT invitatia oficiala pentru discutii despre noile pachete turistice impreuna cu componenta de avion de la Blue Air. Stim cat costa un bilet de avion, astfel ca odata cu lansarea pachetelor de inscrieri timpurii romanii vor putea cumpara ofertele de turism intern cu avionul”, a precizat pentru Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral – Delta Dunarii (ALDD), citata de Agerpres.

Cat costa un bilet de avion pana la Constanta

Presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Matei, a estimat la pretul de 40 de euro un bilet de avion dus-intors pe o destinatie interna. „De cate ori am consultat ANAT-ul in legatura cu destinatiile interne care sa fie legate de Constanta, dar si preturile care ar face atragatoare si oportune astfel de pachete, reprezentantii agentiilor cereau sa nu depaseasca suma de 50 de euro, ori noi suntem sub acest tarif”, a spus Corina Martin.

Potrivit sursei citate, vanzarile pentru litoralul romanesc in perioada inscrierilor timpurii vor fi in crestere.

„Iesim cu preturi la astfel de pachete mai devreme decat pe destinatiile externe (Turcia, Grecia) ceea ce este un avantaj. Vom convinge astfel multi romani sa renunte la calatoriile externe si sa vina pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii”, a spus Corina Martin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top