Connect with us
Horoscop joi 20 iunie 2019 Nicoleta Svârlefus - Toate drumurile sunt deschise

Zilnic

Horoscop joi 20 iunie 2019 Nicoleta Svârlefus – Toate drumurile sunt deschise

Horocop 20 iunie 2019 realizat de Nicoleta Svârlefus. Horoscopul zilnic, de joi, este o zi în care vă puteți baza de prieteni, dar și pe noroc din partea astrelor. Planetele sunt în așa fel asezate, încât aproape toate zodiile au dacă nu toată ziua bună, cel puțin jumătate. Drumurile se deschid, funcționarii par mai amabil, pe scurt: o zi bună de pus în aplicare planuri ce par complicate.

Previziunile realizate de Nicoleta Svârlefus pentru cele 12 semne, mai jos.

Horoscop zilnic 20 iunie – Berbec

Prietenii sunt la mare cautare astazi. Sunt momente favorabile pentru a discuta proiecte socio-profesionale comune, dar și pentru a desfășira activități comune de genul hobby.

Poate apărea in preajma ta un protector important ce iti va oferi sfaturi si solutii bune necesare in zona muncii si a sanatatii. Spre sfarsitul zilei se prefigurează șuete minunate si discutii de taină cu prieteni dragi.

Horoscop zilnic 20 iunie – Taur

Sefii si cariera profesională sunt temele principale ale zilei. Poți fi chemat la raport, dar vei reusi sa faci fata cu brio oricarei provocari.

Este multă animație în plan mental, astfel că avalanșa de gânduri, idei, planuri personale sau profesionale îți poate crea neplăceri. Alege-ți cu grijă vorbele și gesturile, deoarece unii te observă atent. Spre finalul zilei sunt recomadnate dialogurile cu membrii familiei.

Horoscop zilnic 20 iunie – Gemeni

Noutăți legate de străinătate. Contexul astral te susține în demersurile legate de calatorii peste hotare, atat in scop turistic, cat si pentru studii.

Examenele si interviurile sunt bine sustinute, dar fii prudent si pregateste-te temeinic. Pe de alta parte, dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Sunt momente bune pentru activități culturale și pentru dialoguri cu persoane erudite.

Horoscop zilnic 20 iunie – Rac

Horoscop Nicoleta Svârlefus 20 iunie. Racii se pot baza pe prieteni

Horoscop Nicoleta Svârlefus 20 iunie. Racii se pot baza pe prieteni

Chestiunile legate de banii si bunurile altora iti aduc astazi surprize placute, dar greu de inteles. Poti primi cadouri si recompense de la autori necunoscuti sau, în functie de caz, solutionari favorabile in relatiile cu institutiile financiare.

Ideea de a te asocia in afaceri te poate incanta, insa fii prudent, deoarece norocul la banii si bunurile altora tine câteva zile, iar in cazurile deosebite maxim o lună.

Horoscop zilnic 20 iunie – Leu

Relatiile parteneriale, colaborarile si activitatile in comun cu altii primesc astazi influxuri puternice. Sunt momente bune pentru incheierea unor contracte avantajoase sau pentru schimbarea conditiilor unui contract mai vechi.

Disputele cu ceilalti vor avea o dinamica aparte, dar si un farmec pe masura, de care toata lumea se va bucura. La sfarsitul zilei fii alaturi de partenerul de viata.

Horoscop zilnic 20 iunie – Fecioară

Foarte dinamic este astăzi sectorul muncii. Se prefigurează o zi cu multa treaba la serviciu, dialoguri importante, dar si ceva animozitati.

Sanatatea este vulnerabilă, iar oboseala își poate spune cuvântul. Fii prudent si ocupa-te doar de activitatile usoare. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Spre seara relaxeaza-te la o șuetă alături de cei dragi.

Horoscop zilnic 20 iunie – Balanță

Ziua aduce în prim-plan segmental sentimental. Sunt posibile dialoguri importante cu persoana iubită și cu sau despre copiii. Emoțiile sunt accentuate, astfel că poți gafa ușor în aprecieri și idei. Canalizează-ți energia spre un hobby sau spre activități sportive ușoare.

Suprize de proporții din partea celorlalți. Spre finalul zilei, rezerva-ti momente de introspectie si analiza a celor întâmplate astazi.

Horoscop zilnic 20 iunie – Scorpion

Casa si familia capăta noi valențe pentru tine. Sunt momente bune pentru activități gospodărești, dar și pentru a dialoga cu membrii familiei.

Dialogurile cu ceilalți sunt fructuoase si se poate cadea la pace pe orice subiect. Dorul de copilarie si personajele ei va fi la cote inalte. Rasfoieste un album cu fotografii, stai de vorba cu o rudă dragă sau planifică vizite in locurile natale.

Horoscop zilnic 20 iunie – Săgetător

O zi cu multe drumuri pe distante scurte sau cu planuri pentru excursii alaturi de cei dragi. Ai chef de ducă, iar posibilitățile de călătorie se vor ivi ca prin minune. Sunt posibile vesti, informatii diverse, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Sunt momente bune pentru examene, interviuri sau inscrierea la cursuri. Forfota mentală este accentuată și te poate obosi. Selectează prioritățile!

Horoscop zilnic 20 iunie – Capricorn

Bani, cadouri, surprize de la serviciu, toate apar in jurul tau intr-un carusel amețitor. Tentatia de a cheltui peste masura este destul de mare, asa incat fii prudent si nu te hazarda.

Atentie ca energia vitala este destul de instabila! Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile prioritare, iar in a doua parte a zilei plimba-te in aer liber sau relaxeaza-te cu o muzica buna.

Horoscop zilnic 20 iunie – Vărsător

Arăți și te comporți ca o mică vedetă astazi. Beneficiezi de multa energie astrala pe care bine ar fi sa o canalizezi catre propria ta persoana.

Este o zi buna pentru vizite la saloanele de intretinere corporala, pentru inscrierea la cursuri de dezvoltare personala si relationala sau pentru trasarea unor noi directii de viata. Atentie la tendinta de a rupe contracte si relatii parteneriale care merita inca păstrate!

Horoscop zilnic 20 iunie – Pești

O zi propice interiorizării și activităților ușoare. Mantia divina te învăluie in chip misterios, dar minunat si benefic. Daca se poate, ia-ti o zi libera si plimba-te in aer liber sau mediteaza in locuri sfinte.

S-ar putea sa descoperi diverse conflicte in preajma ta, in special în planul familial, dar ai incredere ca totul va iesi in favoarea ta. Sanatatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top