Connect with us
Cristina Șișcanu emisiune online

Știri

Cristina Șișcanu, despre fetița ei: ”Petra nu dă nici acum vreun semn ca ar vrea sa renunțe…”

Cristina Șișcanu este foarte fericită. Este mămica unei fetițe de 10 luni. Vedeta a aurmat instrucțiunile medicilor și a decis să o alăpteze pe fetița ei pentru cel puțin șase luni. Mai mult decât atât, ea încă o alăptează pe micuța Petra.

Cristina Șișcanu, despre fetița ei: ”Petra nu dă nici acum vreun semn ca ar vrea sa renunțe…”

„Eu inițial ziceam <>, cum recomandă Organizatța Mondială a Sănătății. După aceea am văzut că mai am lapte, iar cum Petrei îi place mult, am ajuns la zece luni. Petra nu dă nici acum vreun semn că ar vrea să renunțe, dar reprizele de alăptat au scăzut, a început și diversificarea. Totuși o mai alăptez. Ea nu acceptă suzeta, eu sunt suzeta ei. E un lucru bun că nu i-a plăcut suzeta, că de regulă copiii renunță foarte greu la ea. Acum alăptez dimineața și seara, iar în timpul zilei mănâncă mâncare solidă și bea apă. Este deja mare, mai are două luni și nu va mai fi bebeluș. De la un an este deja copil”, a spus Cristina Șișcanu pentru WOWbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea, mesaj pentru toți cei care îi așteptau revenirea la TV: „Știu că abia așteptați să ne revedem

CITEȘTE ȘI: Tavi Clonda nu vrea să respecte tradiția. Cum va fi botezată fiica sa și a Gabrielei Cristea: „Am vorbit cu preotul și…”

Vedeta își mai dorește încă un copil. Vrea ca micuța Petra să aibă o surioară sau un frățior. Însă momentan va lua o ”pauză”. „Mă gândesc și la al doilea copil. Mi-ar fi plăcut să-l fac imediat, dar voi lua totuși o pauză de doi, maxim trei ani. Dar, da, mai vreau neapărat un copil”, a spus Cristina Șișcanu pentru WOWbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top