Connect with us
A 5-a zi din săptămână, 15 februarie ora 15:15 - Ce semnificație are și ce trebuie să faci

Știri

A 5-a zi din săptămână, 15 februarie ora 15:15 – Ce semnificație are și ce trebuie să faci

Numerologia este o știință care analizează din punct de vedere astrologic și numerologic, astăzi este o zi specială. Suntem în 15 februarie, a cinea zi din săptămână, iar la ora 15:15 fiecare zodie poate să faca ceva care le va aduce îmbunătățiri în viață.

Ce trebuie să faci la ora 15:15 în 15 februarie

Cifra 5 este cifra aventurii și progresului, de asemenea aceasta ajută orice persoană sa se adapteze foarte ușor. Bătrănii numerologi umăreau cu atenție aceste fenomene peste care noi trecem cu vedea și recomandă fiecarei zodii, ca într-o zi precum asta, să urmeze sfaturile de mai jos.

Horoscop de weekend 16 – 17 februarie 2019 – Se dau planurile peste cap

Important de menționat, cei care se vor uita la ceas fix la ora 15:15 vor avea șansa ca beneficiile să fie duble. Nu uitați,conversațiile cu universul nu trebuie să fie direct materiale. Gândiți-va bine ce cereți.

Minutul și ora zilei

Berbec

Ai multe gânduri care te macină, gândește bine astăzi la ele iar în minutul iar la ora 15:15 oprește-te 1 minut și cere puternic universului să-ti rezolve problema karmică cu care te confrunți și te apasă.

Taur

Simți că alergi în gol, că n-ai spor și nici familia nu te mai mulțumeste. La ora 15:15 transmite rugamintea ta către univers.

Gemeni

Ai tot felul de indoieli, unele mai mari ca altele și gânduri care nu-ți dau pace de 5 luni. La ora 15:15 arună-le pe toate la „gunoi”. Eliberează-te. Crede cu tărie asta timp un minut.

Rac

Drumuri noi te-au abordat în ultima vreme, dar tot nu ești fericit că le calci, nu poți spune exact ce anume ai vrea să faci, cere universului în minutul magic să-ți lumineze calea. Răspunsurile vor veni rapid. Ai să simți asta.

Leu

Ești a cincea zodie în horoscopul european, iar asta îți dă duble beneficii astăzi la ora 15:15. Profită de ocazie și spune în gând dorințele tale către univers.

Fecioară

Ești într-o plină perioadă de schimbări, de job, de locuință, poate chiar și în plan personal. Îți plac ție aventurile, dar simți că vrei stabilitate, cere-o azi este momentul, nu uita ora și minutul.

Balanță

Astăzi este ziua în care trebuie să ai curaj să spui clar ce vrei. Ești cam nehotărât, dar astăzi este momentul în care trebuie să spui exact ce vrei. Nu uita, ora 15:15.

Scorpion

Ai tot avut discutii în contradictoriu și frustrări ce depăseau limita normalului. Arunca-le pe toate astăzi în minutul magic al universului, energiile negative coclesc în jurul tău. Astăzi ai ocazia să scapi de ele.

Săgetător

N-ai avut prea multe supărări mari, dar ai o dorință arzătoare. Vorbestește cu universul în minutul magic de astăzi și confeaza-te.

Capricorn

Alergi de colo-colo, stai ca de obicei peste program, vrei mai mult, tot mai mult, nu uita că ai limite. Ai 1 minut astăzi cânt poți cere clarificări la marea ta întrebare ce atârnă în sertărașul din sufletul tău.

Vărsător

N-ai început anul bine, planurile tale s-au prăbușit, dar asta s-a întamplat pentru că nu ai clădit bine fundația. Cere-i universului stabilitate, nu uita ora magică este 15:15.

Pești

Ai o perioadă bună și se anunță tot mai bună, vorbește astăzi cu universul și roagă-l să-ți țină norocul la cota la care este acum.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top