Connect with us
Carmen Harra nu a prevăzut asta: pandemia i-a dat planurile peste cap

Numerologie

Carmen Harra nu a prevăzut asta: pandemia i-a dat planurile peste cap

Carmen Harra este cunoscută pentru prezicerile sale care s-au adeverit. Aceasta locuiește în USA și are mare succes în cariera aleasă. Într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro aceasta a declarat că în anul 2020 ar fi pregătită să îsi schimbe viața. Despre ce este vorba, aflați în rândurile de mai jos.

Carmen Harra nu a prevăzut asta: pandemia i-a dat planurile peste cap

Pandemia i-a dat planurile peste cap din nou. Aceasta era pregătită să își găsească jumătatea. Acum mai mult de 10 ani, soțul acesteia, Virgil a murit. Deși știa că acesta nu va ajunge la 60 ani, despărțirea de el a devastat-o.

Totuși, acum, după atât de mult timp, aceasta este pregătită să iubească din nou. La finalul anului trecut a oferit un interviu prin care vorbea despre găsirea unei noi jumătăți.

„Cred că în Anul Nou o să mă hotărăsc să fiu într-o relație mai clară, pentru că până acum a fost decizia mea să fiu mai mult independentă și să nu mă implic în nimic, eu am avut un mariaj extraordinar, dar nimic pe lumea asta nu este veșnic și e foarte greu să înlocuiești ce ai avut și ce ai iubit cu atâta pasiune.

Mi-au trebuit mulți ani să pot să îmi vindec rănile și afecțiunea și durerea prin care am trecut. Este greu de imaginat! Sunt lucruri pe care trebuie să le trăiești ca să le înțelegi! Anul 2020 e un an extraordinar și pentru mine e un an de decizii, un an de stabilitate, așa că o să vă surprind cu niște lucruri pe care nu le așteptați pe tărâmul ăsta al vieții mele private. Profesional mă simt foarte bine, mă simt foarte bine fizic, emoțional, și asta e tot ce contează!”

Viața sa privată a fost dată peste cap de către pandemie. A trebuit sa stea în casă, iar acest lucru a împiedicat-o de la a-și atinge scopul. A mai adăugat:

„În viața mea privată, din cauza pandemiei, nu prea s-a întâmplat mare lucru pentru că totul a fost blocat, am stat mai mult în casă, deci nu am nimic de raportat. Anul acesta este per total un an destul de ciudat și greu de interpretat, deși este anul 4, un an karmic, dar relevanța lui asupra noastră este mai mult de ordin spiritual, așa că în viața mea privată deocamdată nu s-au întâmplat schimbări. Am făcut un cântec despre pandemie, scris de mine, pe care vă invit să-l ascultați!”

1 Comment

1 Comment

  1. Bogdan

    2020-05-31T07:35:08+03:00 at 7:35

    Încă odată se confirmă faptul că MESERiA pe care o are,se dovedește CLAR că NU este așa cum ea visează…și împărtășește la alte persoane așa zisele ei viziuni,pentru a avea popularitate(😂😂😂😂😂).
    Să vedem cum se inspiră pe viitor,poate reușește “să-și programeze” alte previziuni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top