Connect with us
Cifra zilei de 5 iunie 2019. Ce vibrații ne încearcă

Știri

Cifra zilei de 5 iunie 2019. Ce vibrații ne încearcă

Începând de azi, îți deslușim tainele numerologice ale fiecărei zile. Cifra zilei este o nouă rubrică prin care încercăm să explicăm fenomenele momentului, vibrația zilei și așteptările pe care le avem de la fiecare moment.

Cifra zilei de 5 iunie este 4.

Cifra 4 în numerologie are atât conotații negative cât și pozitive. 4 simbolizează în multe privințe cifra morții, însă nu trebuie să ne panicăm.

Când avem o zi marcată de cifra 4, trebuie să ne așteptăm la un nou început. Ceva se sfârșește și altceva mai bun stă la pândă să se înfăptuiască.

CITEȘTE ȘI: Horoscop zilnic 5 iunie 2019 – horoscopul zilei de miercuri. Cine dă mâine LOVITURA

Trebuie să fim sociabili, dar să avem grijă ce spunem și cui

Citește și: Sfatul zilei de 5 iunie 2019. O zodie are belele mari azi

Într-o zi de 4 din punct de vedere numerologic suntem încurajați să fim sociabili, să spunem tot ce avem pe suflet. Este o zi bună pentru bunii comunicatori. Astrologic, persoanele care comunică cel mai bine într-o astfel de zi sunt Fecioarele, Gemenii, Taurii și Racii. Aceștia sunt specialiștii zodiacului în arta comunicării.

Este o zi bună pentru a ciuli bine urechile dacă nu înțelegem ceva la școală. E o zi în care putem primi informațiile pe care le căutam de mult. E bine să punem întrebări, mai ales dacă vrem să schimbăm ceva de la rădăcină.

E o zi bună în care putem cere ajutorul prietenilor sau specialiștilor în domeniul în care vrem să evoluăm.

Aspectele negative ale zilei vin tot de la felul în care comunicăm. O comunicare deficitară poate duce la haos, la certuri puerile. Orice mesaj prost înțeles sau prost transmis duce, mai devreme sau mai târziu, la o situație conflictuală.

Este ziua în care trebuie să ne asumăm eșecurile, mai ales în materie de transmitere a mesajelor. Nu trebuie să ne lăsăm descumpăniți din niciun punct de vedere. Cifra 4 are, așadar, și câteva conotații mai puțin plăcute. Sfatul numerologic al zilei este să fim cu ochii în patru.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top