Cum să atragi karma pozitivă în dragoste. Află ce zodii își vor găsi marea iubire

14.06.2020
Cum să atragi karma pozitivă în dragoste. Află ce zodii își vor găsi marea iubire

Karma joacă un rol foarte important în destinele noastre. Ea ne controlează acțiunile, deși poate s-au întâmplat într-o viață anterioară, însă repercursiunile se răsfrâng asupra prezentului. Karma influențează fiecare zodie și tot ceea ce i se petrece în plan amoros, în încercarea de a-și găsi perechea potrivită.

Karma în dragoste. Berbec

În trecut, berbecul a avut nevoie de un partener puternic, lângă care să se simtă în siguranță și care să îi ofere protecție maximă. Totuși, a fost supus unor grele încercări, fiind nevoit să facă multe compromisuri pentru a nu o pierde pe persoana de lângă ea. Acum a venit timpul să facă o schimbare și să învețe să spună NU atunci când e nevoie.

Taur

Taurii trebuie să fie foarte atenți în relația cu partenerul, să-l sprijine cu putere și să creeze o existență sigură pentru amândoi. Pentru a vă găsi liniștea sufletească, aveți nevoie de o viață ordonată, de stabilitate și o situație materială bună. Doar așa puteți obține sufletul pereche și veți avea o relație de lungă durată.

Karma în dragoste. Gemeni

Va trebui să vă analizați profund concepțiile, dar și să fiți mai înțelegători cu cei din jurul vostru și să renunțați la atitudinea critică de altădată. Aveți tendința de a vă impune mereu punctul de vedere și nu acceptați să se opună cineva concepțiilor voastre. Ar fi bine să nu-i mai judecați pe ceilalți, să fiți mai răbdători, pentru că doar așa veți găsi iubirea adevărată.

Rac

Acesta nativ trebuie să fie mai atent la familie și la relațiile de iubire. Nu înțelege cum de ceilalți pot fi atât de afectivi, de sentimentali și îi deranjează când ceilalți se exteriorizează și fac gesturi tandre în public. Trebuie să se concentreze asupra legăturilor umane, să pună pe primul plan punctele de vedere afective şi să le manifeste în viaţă, pentru a găsi o persoană care să îi fie alături.

Karma în dragoste. Leu

Leilor le este foarte greu să găsească o persoană cu care să formeze un cuplu, drept pentru care vor sta mult timp singuri. Tot ce trebuie să faceți este să vă întăriți încrederea în forțele proprii, să deveniți responsabil și asumat și să învățați să luați decizii fără a vă lăsa influențat de ceilalți. Nu vă mai lăsați duși de valul societății și ieșiți din mulțime.

Fecioară

Fecioarele nu reacționează cum ar trebui în relația de cuplu. Deși e important să îi porți grija celui de lângă tine, este o problemă să exagerezi în acest sens. Imediat cum se întâmplă ceva, au atacuri de panică și iau totul prea personal. Trebuie să înveţe să evalueze corect problemele şi să evite relaţiile unde ar putea suferi decepţii sau dezamăgiri. Numai așa își va găsi sufletul pereche.

Balanță

Acest nativ va fi pus în situaţia de a recunoaşte că viaţa fără un partener nu are rost. Deși în altă viață nu a stat prea bine în plan emoțional, acum este șansa lui de a umple golurile din trecut. Va recurge, totuși, la autosacrificiu pentru a-i vedea pe ceilalți fericiți, ceea ce nu-i crește prea mult stima de sine. Dar acesta este singurul mod în care pot avea o relație.

Scorpion

Acest nativ nu va avea deloc o viață amoroasă liniștită și va fi supus multor schimbări și încercări grele. În trecut, obișnuiau să urmeze tradiția și să respecte reguli stricte. Din cauza faptului că era comod și mult prea dezinteresat, a avut mereu de pierdut. În prezent, va trebui să renunţe la siguranţa materială pentru a putea găsi marea iubire, pentru că nu banii le vor aduce liniștea.

Karma în dragoste. Săgetător

În trecut, săgetătorii experimentau prea mult și intrau în relații doar pentru a descoperi ceva nou, nu cu scopuri serioase. La fiecare pas al partenerului, aveau ceva de comentat, ceea ce provoca doar certuri și, ulterior, despărțiri. Acum repetă aceeaşi greşeală şi acest lucru îl împiedică să-şi ducă misiunea la îndeplinire. Toleranţa şi respectul pentru ceilalţi sunt singurele care îl pot ajuta să-și găsească marea iubire.

Capricorn

Capricornii s-au împotrivit mereu maturizării și le-au cerut celorlalți să îl trateze ca pe un copil, demosntrând că nu este încă responsabil și capabil să-și asume anumite lucruri. În prezent are de înfruntat probe de natură materială atât în plan familial, cât şi social. Partenerul ideal ar fi o persoană matură, care să preia rolul de lider și să îl îndrume.

Vărsător

Mereu se consideră superior partenerului, ceea ce nu îl pune într-o imagine prea bună în fața celorlalți. Nu este capabil să aibă o relație serioasă și asumată înainte de 30 de ani, pentru că nu va lăsa niciodată de la el și nu va fi dispus să facă sacrificii. şi poate întâlni marea iubire numai dacă îi priveşte pe cei din jur ca pe egalii săi, fără nicio diferență.

Karma în dragoste. Pești

Într-o viață anterioară, și-a tratat partenerii ca pe obiecte și niciodată nu i-a prețuit așa cum ar fi meritat. Nu și-a asumat niciodată vreun sentiment, preferând să acționeze raţional şi obiectiv. În prezent, va fi nevoit să se orienteze către latura spirituală a vieţii. Va trebui să se exteriorizeze și să le arate celorlalți ce sentimente are față de ei, pentru a primi aceleași lucruri în schimb.

Citește aici și ce schimbări aduce Mercur în retrogad sau horoscopul special.