Connect with us
Mihai Voropchievici. Zodiile care îți umplu portofelul cu bani. Cu cine trebuie să te asociezi în afaceri

Știri

Mihai Voropchievici. Zodiile care îți umplu portofelul cu bani. Cu cine trebuie să te asociezi în afaceri

Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea ”Adevăruri ascunse”  combinațiile de zodii care sunt bune pentru fiecare nativ, ca să aibă portofelul plin.

Berbec – își asumă riscuri și stie că îi va aduce câștiguri. Se înțelege bine cu Săgetătorul, la fel de bine poate să prindă un Vărsător și Pești. Peștii au noroc la bani, iar Vărsătorii știu mai bine decât berbecii să facă bani. Acesete colaborări aduc succes garantat.

Taur – găsește foarte greu un colaborator. Dacă nu simte banul, e rău. Singurul motiv pentru care vrea un colaborator este faptul că e cam leneș. Își trag lângă ei zodii pragmatice, adică Capricornul. Scorpionul este la fel de bun, are intuiția banului.

Gemeni – sunt volatili și habar n-au să facă bani. Ei au nevoie de activități motivatoare să facă bani. Indiferent câți bani ar primitot fac gălăgie. Ei caută asociați mult mai responsabili și capabili. Atunci o să ia un Leu sau o Fecioară și chiar un Pește. Această combinație funcționează foarte bine.


Citește aici:


Rac – acest nativ fuge de sărăcie. Are idei multe, este muncitor și imaginativ. Mizează mult pe intuiție. Știe unde sunt banii. Racii se îmbogățesc în prima jumătate a vieții. Până atunci au tot felul de oportunități. Partenerii cei mai buni: Carpicorn, Scorpion și Pești.

Leu – iubește puterea și doreșete să se află la conducere. Ei strălucesc datorită banilor. Foarte rar suportă la stat sau la patron. Se remarcă cu ușurință, devin șefi. Zodiile compatibile pentru Lei: Berbec, Săgetător, Vărsător. Asociera această are un succes garantat.

Fecioară – e tipicară, meticuloasă și atentă la detalii. E bun administrator al Finanțelor. E omul care face lucrurile să meargă. Va căuta în permanență. Sunt de o corectitudine fantastică. Va face afacere cu bunii organizatori și cei care au dragoste de bani: Carpicornii și Taurii, dar și Peștii. În această combinație se face o afacere redutabiliă.

Balanță – sunt aerieni și nu știe să facă bani. Sunt sociabile și foarte diplomate. Se pliază foarte bine pe oameni de afaceri. Sunt foarte isteți și manevrează bine diplomația. Face echipă bună cu Gemenii, Vărsătorii și Berbecii. Berbecii vor încălzi această combinație.

Scorpion – sunt cei mai creativi, intuitivi, dinamici. Se bucură de un statut social peste medie. Riscă chibzuit. Se pliază bine pe partea financiară. Pun niște valori în evidență pentru a face bani. Se asociază bine cu Săgetător, Pești, Vărsător. Zodiile de apă și foc de multe ori nu se înțeleg, dar pe latură profesională sunt fantastici de buni.

Săgetător – sunt spirituali, etici. Iubesc să călătorească. Vor propria afacere, o dezvoltă foarte bine, se îmbogățesc. Ei vor să fie singurii coordonatori. Combinația fantastică e între ei și Balanță. Așa întreține focul activității. Își mai cumpără câteodată un Scorpion, care e incident, dar și un Berbec.

Capricorn – pracmatici, pot excela în toate domeniile. Aerul îi va da viață. Pentru capricorni, care nu fac compormisuri, ei vor ceva clar, în raport cu înălțimea așteptărilor. Combinația perfectă: Leu, Vărsător și Peștele. Apa este peste tot și Peștele este peste tot în afaceri.

Vărsător – vrea bani mulți, foarte mulți. Se aventurează în afaceri, face totul neconvenționali.E o zodie în care patronatul face inteligent combinația. Fac bani de unde nu te aștepți. Aceasta este: Scorpion, Capricorn, Rac. Fac lucrurile trainice, fără compromisuri.

Pești – sunt empatici, sar în ajutorul tuturor. Sunt intuitivi și visează ce trebuie să facă. Au nevoie în afaceri de un om cu simț practic. Se pliază foarte bine cu un Capricorn. E combinația indrestuctibilă. Bun este o Balanță sau un Scorpion.

Mihai Voropchievici - numerolog - data nașterii 13 octombrie 1949 Mihai Voropchievici scurta biografie. Specialist cu studii in arte divinatorii - astrologie, numerologie, chiromantie si cartomantie - Mihai Voropchievici este fara indoiala cunoscut de toata lumea, de ani buni avand rubrici permanente si pareri pertinente in diverse emisiuni televizate. Mihai Voropchievici este o persoana foarte discreta, preferand sa-si tina familia departe de ochii publicului. Conform informatiilor postate chiar de el pe un site de socializare, Voropchievici este tata a trei copii, doua fete, Alina si Giulia, si un baiat, Alex, fiind si insurat. Mihai Voropchievici supune ca, desi este numerolog si cu asta se ocupa în viata de zi cu zi, este un om credincios.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top