Connect with us
Care este karma fiecărei persoane în anul 2019

Știri

Numerologul Anatol Basarab despre cum va fi 2019 pentru noi

Numerologul Anatol Basarab, unul din cei mai respectați din domeniul său în România a vorbit despre anul 2019 din perspectiva cifrelor.

Cei născuți în 9, 18 sau 27- „Anul acesta le va scoate în evidență ceea ce se numește putere, sub toate formele și sensurile cuvântului. Ai puterea răbdării, iertării, puterea de a merge mai departe, chiar și puterea concentrării. Toate tipurile de putere”, a declarat acesta la Antena 3.

„Ne influențează. Există viață anterioară. Hai să ne imaginăm că eu în viața anterioară am fost luptător. Înseamnă că am omorât cu sabia, am fost omorât.

Soldatul acela stă în mine ca a doua mea natură și în anumite momente ale vieții, când nimerești în situații neadecvate, la nervi cumva, apare cineva din tine care știe cum se rezolvă treaba asta. Și încearcă să găsească sabia.

Nu o are, dar are vâna, curajul, obiceiurile. De aceea câteodată acționăm în așa fel încât nu ne vine să credem că eram noi”, a spus Anatol Basarab.

„Nu știm ce distanță e între viețile astea. Dar nici nu contează. Putem să fim și de zece ori luptători, până învățăm acea lecție”, a completat.

Ce karmă are fiecare persoană în noul an?

1 – Sunt ca la ei acasă, nu trebuie să suporte nicio transformare.

2 – Anul 2019 va fi foarte interesant. Vor depinde foarte mult de sexul opus.

3 – Trebuie să aibă grijă la tot ce înseamnă sistemul cardiovascular și la emoții.

4 – Vor fi verificați la nivel de cunoaștere. Suferințele apar pe cele mai diferite căi. Trebuie să pună mâna pe carte și să învețe ceva nou.

5 – Fiecare om o să aibă problemele lui. Unii vor pierde locurile de muncă, alții trebuie să treacă meseria lui la un alt nivel. Sunt verificați.

6 – Sunt mai favorizați. A venit timpul pentru ei să se odihnească sau să se distreze

7 – Va fi un al în care vor verifica cât de concreți sunt. Dacă vor fi atenți la viața lor concretă, vor avea de câștigat și vor fi fericiți. VEZI AICI MAI MULTE DETALII

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top