Connect with us
Rune Mihai Voropchievici 17 - 23 august 2020! Vești bune pentru zodii, horoscop săptămânal

Numerologie

Rune Mihai Voropchievici 17 – 23 august 2020! Vești bune pentru zodii, horoscop săptămânal

Mihai Voropchievici a prezentat horoscop rune 17 – 23 august 2020. Zodiile vor trece în horoscopul săptămânal printr-o serie de schimbări majore. Acestea vor avea o înfluență în general pozitivă, conform maestrului.

Rune Berbec – Trebuie să aveți grijă în perioada 17-23 august 2020, lucrurile din viața dumneavoastra negative vin precum ravelel de vânt. Și dacă sunt prea puternice s-ar putea să vă dezechilibrați. Este posibil ca în viața voastră să apară o nouă iubire care vă duce pe cote înalte.

Rune Taur – Răbdare este cuvântul de care trebuie să țineți cont în horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici. Veți avea parte de surprize placute, mai ales dacă și aveți răbdare. Nu vă grăbiți să forțați lucrurile și așteptați că vin pe tavă.

Gemeni – Runele va explică că în perioada 17 – 23 august 2020 veți avea partea de un salt calitativ în viața voastră. Aveți șansa să dați lovitura și nu trebuie să ratați o asemenea ocazie.

Rac – Mihai Voropchievici aduce vesti bune pentru voi, săptămâna ce urmează este una extrem de benefică și plină de cadouri, atât fizice cât și spirituale. Învâtați să vă controlați stresul și să degajați puțin de probleme care apar ineviabil în viața voastră.

Rune Leu – Un adevăr iese la iveală și imparte leii în două mari posturi. O parte din ei se folosesc de informația aflată să ajungă acolo unde-și doresc, alții este posibil să fie extrem de dezamagiți. Depinde foarte mult de luna în care v-ați născut, cei mai avantați lei sunt cei de august, conform lui Voropchievici.

Fecioară – nativii din zodia fecioară nu primesc vești bune de la rune, Mihai Voropchievici atrage atenția că sunteți departe de a fi pe drumul cel bun. Trebuie să aveți grijă ce decizii luați, în plus ca și cum n-ar fi suficient nici universul nu va pregătit vești prea grozave.

Balanță – revigorare, viață nouă, tot ce e mai bun vine la ei. Au parte de schimbări mari.

Scorpion – primesc sume importante de bani și cadour. Au combinația perfectă.

Săgetător – sunteți sfătuiți să vă relaxați. Undeva, aveți în grijă starea de sănătate a unor persoane apropiate.

Capricorn – săptămână grea. Trebuie să aibă tărie și forță pentru a depăși o problemă.

Vărsător – e pe cale să susțină o nouă bătălie. Păstrați calmul și acționați cu mai multă liniște sufletească. Așa, sigur veți câștiga.

Pești – schimbare din casă sau serviciu. Caută un loc mai bun de muncă.

Horoscop realizat de Mihai Voropchievici pentru emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Mihai Voropchievici - numerolog - data nașterii 13 octombrie 1949 Mihai Voropchievici scurta biografie. Specialist cu studii in arte divinatorii - astrologie, numerologie, chiromantie si cartomantie - Mihai Voropchievici este fara indoiala cunoscut de toata lumea, de ani buni avand rubrici permanente si pareri pertinente in diverse emisiuni televizate. Mihai Voropchievici este o persoana foarte discreta, preferand sa-si tina familia departe de ochii publicului. Conform informatiilor postate chiar de el pe un site de socializare, Voropchievici este tata a trei copii, doua fete, Alina si Giulia, si un baiat, Alex, fiind si insurat. Mihai Voropchievici supune ca, desi este numerolog si cu asta se ocupa în viata de zi cu zi, este un om credincios.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top